fbpx

horoscop | Unele zodii sunt procupate de carieră, altele – de familie și prieteni. Cum va fi următoarea săptămână pentru fiecare

Săptămâna viitoare va fi una energică. Nativii mai multor zodii se vor preocupa de relațiile cu prietenii și familia, vor tinde să obțină succes la locul de muncă, iar astrele le recomandă să își potolească emoțiile și să gândească rațional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Îți creionezi noi obiective profesionale, renunți la prietenii sau oamenii care nu te mai inspiră. Rezumând, te concentrezi pe propriile nevoi. Semnalele pe care le primești din partea celor din jur sunt ușor de descifrat atât timp cât rămâi conectat/ă la ceea ce se întâmplă. Zilele acestei săptămâni vor avea nevoie de o bună organizare.

Taur

La nivel energetic, începi să simți schimbările care au loc în viața ta. Este adevărat că pentru următoarea perioadă îți este rezervată o tranziție destul de intensă. Concentrarea va fi pe partea profesională, iar viața de familie va avea de suferit. Deși dorești să îți explici alegerile, simți că e mai indicat să rămâi concentrat/ă pe ceea ce ai de făcut.

Gemeni

Astrele își „revarsă” toată energia asupra zodiei tale. În plan profesional, resimți nevoia de a te face remarcat/ă la birou, cu orice preț. Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic. Nici măcar nu știi care este sursa agitației care te înconjoară. Cu toate astea, o să reușești să duci la îndeplinire toate planurile stabilite.

Rac

Astele pulsează destul de mult în sectorul financiar. Este posibil să fii intrigat/ă de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede. Nu îți place să lucrezi cu prietenii sau familia. Un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor respective.

Leu

Nu dorești să îți mai asumi riscuri care vizează confortul personal. Alegerile tale vor fi pragmatice. Deși viața de familie îți oferă multe satisfacții, vei fi mult mai atrasă de ceea ce se întâmplă în carieră. La birou ai parte de un fel de libertate pe care nu o vei găsi niciodată alături de cei dragi. Tot ceea ce contează este să găsești echilibru între cele două sectoare.

Fecioară

Anumite persoane încep să te perceapă ca fiind mult prea exuberant/ă, mai ales cu ceea ce alegi să se vadă în plan social. În zilele care urmează apreciezi din plin energia pe care o resimți deoarece ai multe lucruri de rezolvat. În mare parte vei fi mulțumită de modul în care decurg lucrurile, chiar dacă se vor impune anumite compromisuri. Ți le asumi.

Balanță

Vorbești despre sine doar în termeni pozitivi și lași impresia că ești îngâmfată și fără defecte. Până și prietenii și familia te vor percepe așa. Deși altădată alegeai să îți explici acțiunile, acum nu o mai faci. Rămâi conectat/ă la propria persoană. Știi că universul interior te va ghida să acționezi pentru propria stare de bine.

Scorpion

Știi că porți o parte din responsabilitate pentru modul în care se derulează lucrurile, dar asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Săptămâna aceasta aduce în prim plan cariera. Ai de făcut unele alegeri care nu mai suportă nicio amânare. Dacă te vei simți prea obosit/ă, în weekend vei anula planurile stabilite.

Săgetător

Starea de oboseală pe care o resimți te va face să amâni o parte din lucrurile pe care doreai să le faci. Săptămâna aceasta se află sub influența Lunii și de aceea vei avea parte de multă incertitudine. Pentru tine nici măcar lucrurile simple nu sunt ușor de obținut. Acest mecanism face parte din viața ta, pe toate planurile.

Capricorn

Simți nevoia să rămâi „treaz/ă” din punct de vedere psihic deoarece tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te sperie. Evenimentele din viața ta au caracter distructiv, mai ales că nimic din ceea ce se întâmplă nu se află sub controlul tău. Deși de obicei îți susții punctul de vedere, starea emoțională din zilele următoare nu îți va permite să faci asta.

Vărsător

Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când îți atingi obiectivele stabilite. Poate sună a egoism, dar tu ai renunțat a te mai gândi prea în amănunt la ceea ce simt cei din jur sau modul în care te percep. Ai nevoie de mai mult echilibru emoțional și fix asta vei căuta.

Pești

Fă ceea ce este nevoie de făcut, însă încearcă să îți rezervi o parte din energie pentru propriile nevoi. Te concentrezi greșit asupra unor situații din viața ta care nu aduc niciun aport propriului echilibru. Nu este greșit să oferi umărul și timpul tău celor care au nevoie, însă trebuie să te îngrijești și de sine. Încearcă să nu mai fii așa de credul/ă în relațiile cu cei din jur.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button