fbpx

horoscop | Săgetătorii trebuie să fie atenți la cheltuieli, iar Racii – la comunicarea cu familia. Prezicerile astrele pentru prima lună din 2021

Prima lună din 2021 le aduce unor zodii bani, iar altora noroc. Chiar dacă cineva va avea conflicte la serviciu sau neînțelegeri, astrele le recomandă nativilor să își păstreze calmul și să nu genereze escaladarea conflictelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Faimosul deja tandem Soare-Pluto îți impune să fii tare pe poziţie încă de la început de an, atât în afaceri, cât și în cuplu. Planetele anunță schimbări în sfera patrimoniului și a banilor din surse colaterale. Tot acum, o relație amoroasă se poate oficializa. Poate fi o luna potrivită și pentru redecorarea căminului. Unele native vor urma un curs de formare profesională.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Soarele te favorizează la început de an: la slujbă sau în afaceri, vei fi un adevărat șef! Planetele au cel puțin meritul de a-ți dezvălui pe cine poți conta cu adevărat în afaceri, dar și în dragoste. Poate e timpul pentru un weekend relaxant? Ai grijă la posibile raporturi de forță în sfera amoroasă.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Anul debutează în forță, însă planetele îți furnizează idei și argumente pentru a-ți seduce interlocutorii. Venus anunță o nouă relație romantică, mai ales pentru nativele singure. Acasă, ai putea fi ocupat/ă cu reamenajarea unor spații. O veste bună: veniturile tale cresc ca urmare a unei măriri de salariu, dar sunt posibile și unele rambursări.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Un bun început de an: comunicarea este constructivă, mesajele tale sunt corect percepute. Până pe 12, Marte te ajută în activitatea profesională și progresezi în carieră. În schimb, apar ceva neînțelegeri în viața privată. Planetele te fac și mai seducător/are, dar și dornic/ă de a „ieși” în lume: contactele sociale se multiplică, invitațiile nu mai prididesc.

LEU (23 iulie – 23 august)

Activitate productivă intensă în ianuarie. Din 13, Marte te poate chiar transforma într-un lider. Venus și Marte îți sporesc farmecul personal. Planetele îți aduc o provocare: să-ți împărți timpul cât mai judicios între slujbă și casă/prieteni. În altă ordine de idei, se pune problema dacă banii îți ajung pentru satisfacerea tuturor doleanțelor.

FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie)

Ianuarie va fi o luna de implicare maximă în activitatea profesională, iar progresele vor fi pe măsura eforturilor. Nici în dragoste lucrurile nu arată rău conform horoscopul lunii ianuarie 2021: nativele singure vor avea parte de o întâlnire de „gradul trei”, iar cuplurile vor regăsi ceva din pasiunea care le-a unit. Marte și Venus favorizează întâlnirile amoroase, complicitatea cuplurilor, micile escapade în doi.

BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

Anul începe cu raporturi de forță atât la slujbă, cât și în cuplu. În materie de finanțe, e nevoie să-ți reechilibrezi conturile. Climatul rămâne încordat și în cuplu. Ai prilejul să mai scapi de unele datorii, să fii la zi cu impozitele şi creditele, ba chiar și să repari câte ceva în casă.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Odată cu prima lună din an, Soarele aduce în prim plan problemele financiare: facturi, achitarea eventualelor datorii, credite. Va trebui să te împărți între slujbă și familie sau prieteni, și nu va fi deloc ușor! Ai grijă să te mai și odihnești. Atenție la relația de suflet, care se poate află într-un echilibru precar. Relația cu familia sau vecinii tinde să fie mai tensionată.

SĂGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Anul începe într-o notă mai puțin „prietenoasă”, însă Marte și Mercur te ajută în carieră. Venus îți aduce o relație amoroasă cu un vechi prieten; în schimb, se recomandă o atitudine relaxată față de problemele sentimentale. Cât despre bani, nu vei avea de ce te plânge, decât dacă te lași pradă impulsului de a cheltui exagerat.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Anul demarează în forță: fie că vei urma un stagiu de formare, fie că e vorba de un proiect important ori de o promovare, se pare că vei depăși o etapă în carieră. Ai grijă să-ți ții bugetul sub control și să-ți plătești la timp facturile! Venus generează dispute în cuplu.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Un început de an încărcat: lucrări urgențe, întâlniri de lucru sau afaceri una după alt. Marte provoacă întârzieri și încurcături în afaceri sau carieră și în viață cotidiană. La rândul ei, Venus semnalează o posibilă decepție. Însă Soarele te ajută să-ți păstrezi calmul și să depășești orice obstacol! În ianuarie, provocările continuă la slujbă, așa că ar fi indicată o mică vacanță.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Început de an oarecum tensionat. Conflictele se vor manifestă cu precădere la locul de muncă: încearcă să nu reacționezi impulsiv! Unele native pot primi o propunere profesională neașteptată: rămâne doar să decidă! Vei avea parte de cel puţin o declarație de dragoste!

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Citește și:

horoscop | Vor da lovitura în 2021! Zodiile „privilegiate” de astre în anul următor

Articole asemănătoare

Back to top button