fbpx

horoscop | Racii pot muta munții din loc, iar Săgetătorii încep o nouă etapă în viață. Ce ne prezic astrele pentru prima săptămână din octombrie?

Săptămâna viitoare aspectele astrale ne vor influența percepțiile despre oameni și viață. Unii nativi vor decide să facă schimbări majore, iar alții vor găsi timp să aibă grijă de ei și să se alinte cât de mult pot. Totuși, astrele le recomandă tuturor zodiilor să fie prudente, să nu se lase duse de val și să își evalueze eficient capacitățile financiare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Sunt posibile neînțelegeri și minciuni. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, activitățile intelectuale, călătoriile pe distanțe lungi sau în străinătate te vor ajuta să-ți remodelezi filozofia de viață. A venit timpul să abordezi cu totul altfel oamenii și evenimentele vieții.

Taur: Evită să povestești despre veniturile tale sau să pui agoniseala ta la dispoziția altora. Se prefigurează o etapă nouă vizavi de bani și bunuri comune cu alții. Pe de altă parte, este o perioadă excelentă pentru a te apropia de studiul disciplinelor ezoterice și de a descifra înțelesul vieții dincolo de realitatea cotidiană.

Gemeni: Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Relațiile parteneriale se vor modifica, deoarece este vremea marilor schimbări matrimoniale. Ar fi bine să analizezi pe îndelete relația pe care o ai și să renunți la concepții, planuri și lucruri care nu-și mai au rostul.

Rac: Ești tentat să te lași dus de valul emoțiilor în relațiile cu copiii și cu persoana iubită. Ceva nedefinit îți înflăcărează sufletul, astfel încât ai fi în stare să muți munții din loc pentru cei dragi. Totodată, sănătatea îți este vulnerabilă, așa că ar fi bine să faci o consultație la medic.

Leu: Relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești îți ocupă prima parte a săptămânii. Este posibil să fii nevoit să ajuți pe cineva drag cu sfaturi, bani sau bunuri materiale. La fel, ai putea avea parte de surprize, așa că fii cu ochii în patru.

Fecioara: Se conturează schimbări majore și definitive acasă. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu rudele, rezolvarea unor probleme mai vechi, demararea unor lucrări de reparație, curățenie generală sau chiar procurarea unui nou imobil.

Balanță: În relațiile cu anturajul apropiat apar discuții importante, astfel încât te vei desprinde de unii și vei fi tentat să te apropii de alții. Detașează-te, selectează temele de discuție și evită să oferi sfaturi. Astrele îți recomandă să faci călătorii scurte pentru a schimba atmosfera.

Scorpion: Ai multă energie în aceste zile, astfel că te poți ocupa atât de treburile personale, cât și de cele profesionale. Ai putea avea parte de schimbări importante în ceea ce privește venitul. Poate fi vorba despre primirea salariului sau despre oferte noi de colaborare care să-ți aducă câștiguri mai mari.

Săgetător: Rezervă momente de liniște și analizează în singurătate situația în care te afli și relațiile pe care le ai cu ceilalți. Concluziile formulate acum te vor ajuta să conturezi noi direcții de viață personală și profesională, mai ales că acum începe o nouă etapă importantă în viața ta.

Capricorn: Dialogurile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional care îți susțin proiectele și activitatea te vor pune serios pe gânduri. Sunt posibile conflicte la serviciu, dar le vei soluționa ușor dacă știi să comunici eficient.

Vărsător: Sunt posibile reuniuni profesionale, dialoguri cu șefii și multe sarcini de realizat. Ferește-te să povestești despre vulnerabilitățile tale. Unii pot interpreta greșit ceea ce spui sau gesturile pe care le faci. Totodată, nu uita să te odihnești suficient și să îți acorzi timp ție.

Pești: Planifici călătorii îndepărtate și îți dorești să urmezi niște cursuri. Pe plan profesional, ar fi bine să îți remodelezi atitudinea față de relațiile cu șefii și față de rolul tău la serviciu. Astrele îți recomandă să acorzi mai mult timp familiei și oamenilor dragi.

Articole asemănătoare

Back to top button