fbpx

horoscop | Previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare: Unele zodii ar putea avea probleme financiare, pe când altele visează să evadeze din casă

Mai multe zodii vor fi preocupate săptămâna viitoare de probleme financiare, profesionale. Unii visează să evadeze departe de casă, iar alții încearcă să găsească soluții rapide pentru dificultățile pe care le întâmpină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Te simți intrigat/ă în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și. cu atât mai puțin, să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Nu vrei să mai preiei inițiativa atunci când vine vorba de anumite relații. Consideri că este în van.

Taur

Simți că ești destul de tensionat/ă din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înaintea ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt doar ale tale și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Gemeni

Te simți dornic/ă de a te face remarcat/ă de anumite persoane. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Lucrurile simple au fost dintotdeauna importante pentru tine. Ele îți „construiesc” un cadru perfect pentru fericirea autentică.

Rac

Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află întotdeauna printre priorităţile tale, iar faptul că petreceţi puţin timp împreună îți displace destul de mult. Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești!

Leu

Atunci când vine vorba de izolarea în care trăiești de ceva timp, pur și simplu nu reușești să privești spre propriile trăiri. Nu acum. Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce totuși relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic.

Fecioară

Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău oricum este unul defensiv. Azi vei învăța din nou multe lucruri despre propriile limite prin prisma interacțiunilor cu cei din jur. Fiecare zi care trece este ca un fel de sursă sau resursă care te ajută să mergi mai departe. Nicio provocare nu este prea dificilă pentru tine astfel încât să alegi să „te retragi”.

Balanță

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu. Demersurile în raport cu anumite visuri personale te ajută să fii încrezătoare cu privire la reușită.

Scorpion

Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categoric/ă în raport cu alegerile pe care le faci. În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționat/ă în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești.

Săgetător

Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte. Nimic este mai confortabil pentru fiecare dintre noi decât a fi cât mai fi siguri de realitatea care ne înconjoară. „Căderile” pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas.

Capricorn

Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! Compania celor dragi te revigorează și te ajută să îți îndeplinești toate obiectivele creionate în ultima perioadă. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală.

Vărsător

Procesul de introspecție în care te afli de ceva timp este unul laborios. Pentru ca rezultatele să fie edificabile, este nevoie să treci prin toate etapele care-l definesc. Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizat/ă din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Fii încrezător/are că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci!

Pești

Este important să accepți că este posibil să existe o problemă evidentă în ceea ce privește modul în care alegi să comunici cu anumite persoane. Ideile tale par a fi lipsite de consistență și de aceea ești foarte greu de urmărit. Ai foarte puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button