fbpx

horoscop | Leii au nevoie de atenția celor din jur, iar Vărsătorii suferă de „neajunsuri emoționale”. Vezi ce îți prezic astrele pentru săptămâna viitoare

Unii vor avea parte de un dezechilibru emoțional, alții vor trece prin perioade dificile la birou. Totuși, astrele „îi încurajează” pe toți să fie cu zâmbetul pe buze și gata pentru „avalanșe de emoții” și noi cunoștințe.

Berbec
Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund, deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Îți este foarte bine singur/ă. Atunci când te afli în impas, primești suport necondiționat din partea persoanelor importante pentru tine. „Recalibrarea” survine destul de rapid datorită susținerii de care ai parte.

Taur
Săptămâna aceasta te întâmpină cu un sentiment intens de ușurare. Îți dai seama cât de mult te-ai maturizat în ultima perioadă și efectul pe care îl are această schimbare asupra dinamicii vieții tale. Parteneriatele profesionale pe care le ai presupun multă dedicare și prezență de spirit. Nu mai ignora semnalele pe care ți le transmite organismul!

Gemeni
Dinamica din viața de familie se va schimba destul de mult pe parcursul acestei săptămâni. Va fi nevoie de multă prezență de spirit și de flexibilitate pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. De fapt, tot ceea ce îți dorești cu adevărat este să pierzi controlul. Ai nevoie de eliberare și orice constrângere pe care vei reuși să o anulezi, chiar va aduce multă libertate la nivel psihic.

Rac
Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele situațiilor tensionate pe care le trăiești constant. Prospectarea atentă și selectivă în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! Nu te complace!

Leu
Firea ta „alunecoasă” îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie. Pentru a fi mai îndrăzneț/ață în raport cu propriile visuri, trebuie să te lași condus/ă de sentimente. În plan personal, te complaci într-o stare de spirit apatică. Neîncrederea în sine se adâncește cu fiecare zi care trece.

Fecioară
Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Atunci când te afli doar cu tine însuți, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigur/ă de ceea ce îți dorești.

Balanță
Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte importantă a vieții tale, este important, totuși, să fii mai rezervată. Această săptămână va fi definitorie în ceea ce privește cariera. Colegii văd în tine un adevărat ajutor, mai ales în momentele de criză. Ziua de vineri aduce o veste bună pentru o persoană dragă ție.

Scorpion
Se pare ca în sfârșit începi o săptămână cu o dispoziție calmă și liniștită. Cu toate astea, nu dispui de foarte multă energie și vitalitate. Vei lăsa ca totul să curgă lin. Lucrurile la birou se complică destul de mult. Ești pus/ă în postura de a face o alegere dificilă. Astrele te îndeamnă să îți asculți instinctul. Spre sfârșitul săptămânii începi să te simți mai dornic/ă de a face ceva, orice care să te scoată din rutină.

Săgetător
Se pare ca nu ai niciun plan stabilit pentru zilele ce vin și vei acționa spontan, indiferent de situația în care te vei afla. Chiar dacă prietenii aduc mereu optimism și energie în viața ta, în perioada următoare vei simți nevoia să fii singur/ă. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești ca lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Capricorn
În una dintre zilele acestei săptămâni, reușești să creezi haos în cadrul activității de la birou. Din punctul tău de vedere, este inexplicabil ceea ce se întâmplă. Acțiunile tale nu sunt tolerate nici de cei mai buni prieteni. Încrederea pe care o ai în propria persoană devine tot mai șubredă cu fiecare zi care trece. Este posibil să fie vorba despre un dezechilibru psihic pasager.

Vărsător
Începi să devii mai conștient/ă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Din mai multe considerente care îi vizează pe colegi, începi să îți simți amenințată poziția în echipă. Zilele acestei săptămâni sunt incerte pentru tine din mai multe puncte de vedere.

Pești
Familia este susținătorul tău cel dintâi. Chiar și în momentele rare de izbeliște, ea te-a ajutat să te repui pe picioare. Echilibrul emoțional pe care îl resimți în aceste zile este cheia împlinirii pe toate planurile. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibil/ă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai propus.

Articole similare

Back to top button
Close