fbpx

horoscop | Gemenii tind să fie onești, iar Peștii simt neajunsuri pe plan profesional. Previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare va fi una liniștită. Nativii mai multor zodii se vor preocupa de relațiile cu prietenii și familia, vor tinde să obțină succes la locul de muncă, iar astrele le recomandă să își potolească emoțiile și să gândească rațional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

„Căderile” pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Prinzi mai mult curaj atunci când trebuie să vorbești despre propriile traume și astfel reușești să te accesezi într-un mod mult mai profund și autentic. Ajungi din nou să te neglijezi din punct de vedere profesional și asta nu va fi în avantajul tău.

Taur

Poate în spatele oricărei prejudecăți se află de fapt un blocaj emoțional. Tot ceea ce trăiești în această perioadă te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigură de realitatea de care te înconjori. Prietenii pot fi adevărate „ancore” atunci când ne aflăm în momente de cotitură.

Gemeni

În mai multe situații în care te vei afla, vei fi radical de onest/ă cu cei din jur. Această deschidere emoțională se pare că îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi. Anumite aspecte din viața ta devin mult mai clare în zilele care urmează și acest lucru te ajută să te orientezi și să iei decizii importante. În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționat/ă în acțiuni deoarece îți lipsește timpul.

Rac

Firea ta „alunecoasă” îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie. Ai nevoie de încredere pentru a fi mai îndrăzneț/ață în raport cu propriile visuri. Te complaci într-o stare de spirit apatică. Neîmplinirea pe care o resimți se adâncește cu fiecare zi care trece. Atunci când vine vorba de relații, crezi din ce în ce mai mult în autenticitate.

Leu

Indiferent de dinamica relațiilor din viața ta, reușești să vorbești deschis despre propriile sentimente sau emoții. Din cauza nereușitelor de care ai parte, în plan profesional vei avea tendința de a privi totul cu pesimism. Această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale. Stări de anxietate, nesiguranță, confuzie… Această paletă de trăiri te va urma pe parcursul întregii săptămâni.

Fecioară

Indiferent de sfaturile pe care cei din jur ți le oferă, alegi în mod deliberat să te lași condusă de ceea ce simți. Îți place să riști. Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, în perioada următoare vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie.

Balanță

Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai. În familie atmosfera nu mai este atât de agitată. Fiecare membru al ei reușește să își pună viața în ordine, într-o măsură mai mare sau mai mică. Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale în perioada următoare.

Scorpion

Lucrurile își urmează cursul, dar tu pare că uneori pierzi contactul cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Ai foarte multe de rezolvat, totul în jurul tău este agitație și este nevoie de o foarte bună organizare. Atunci când trebuie să iei decizii cu un mare impact emoțional, ești pregătit/ă să trăiești totul la cote maxime. Nu te eschivezi din fața niciunei provocări.

Săgetător

Energia astrală pe care o recepționezi în perioada următoare va fi definitorie pentru echilibrul propriei vieți. Starea de spirit de pe parcursul acestei săptămâni va fi puternic influențată de cum te simți din punct de vedere psihic. Capacitatea de a nu te lăsa afectată de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri care nu își au rostul.

Capricorn

Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Indiferent de acest lucru, atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Îți dorești lucruri noi pentru tine și pentru cei dragi, dar împlinirea acestor lucruri depinde de tine. Din păcate, de multe ori acțiunile tale rămân „fără ecou”.

Vărsător

Chiar dacă ești conștient/ă de efectele pe care le au unele din acțiunile tale, nu le permiți celor din jur să comenteze pe baza acestui aspect. Astrele nu sunt tocmai indulgente cu tine și va fi nevoie să depui eforturi suplimentare pentru a obține lucruri aparent banale. Demersurile pe care le faci pentru promovarea din plan profesional nu vor rămâne fără rezonanță.

Pești

Resimți din ce în ce mai mult neajunsurile din plan profesional, dar cu siguranță acesta nu este momentul potrivit să iei vreo decizie în acest sens. Modul în care te consumi psihic pentru lucruri sau persoane, care nu au nicio legătură directă cu tine, este de-a dreptul covârșitor. Maniera în care alegi să îți petreci zilele acestei săptămâni te poate ajuta să îți conservi energia pentru planurile din week-end.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button