fbpx

horoscop | Gemenii se îndrăgostesc, iar Fecioarele se îmbogățesc. Ce ne prezic astrele pentru luna octombrie?

Schimbările bat la ușă în octombrie. Cineva va avea parte de noutăți pe plan profesional, iar altcineva se va îndrăgosti sau va primi mai mulți bani. Astrele recomandă tuturor zodiilor să fie atente la deciziile pe care le iau și să nu hotărască nimic în grabă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Schimbările bat la ușă, fie că vrei, fie că nu. Este bine să-ți deschizi sufletul și mintea spre nou și progres. Sunt șanse de a primi diverse oferte, dar nu te grăbi să decizi ceva. Controlează-ți reacțiile și evită exagerările.

Taur: Lasă deciziile majore pentru luna viitoare. Sănătatea este vulnerabilă, dar este greu să observi sau să simți semnalele organismului. Îngrijește-te pe îndelete și evită excesul de efort. La mijlocul lunii ai putea avea parte de noutăți legate de o moștenire.

Gemeni: Relațiile sentimentale devin tot mai importante, mai ales că întâlnești o persoană interesantă. Este bine să fii prudent dacă te implici într-o relație nouă. Evoluția ei depinde de gradul de maturizare al fiecăruia dintre voi și de gusturile pe care le aveți.

Rac: Ai parte de discuții importante cu membrii familie. Chiar dacă pare foarte surprinzător, neplăcut sau de neînțeles ceea ce îți spun, este bine să ții minte. Cu siguranță, cândva îți vor fi de mare folos sfaturile lor. Ai grijă de sănătate și nu fi impulsiv.

Leu: Schimbul de informații din prima parte a lunii îți va aduce multe lămuriri și idei deosebite pentru dezvoltarea personală și profesională. Dar fii foarte prudent, întrucât membrii familiei te susțin prea puțin sau deloc în planurile pe care le ai.

Fecioară: Cresc veniturile obținute din activitatea profesională, dar și ofertele noi. Nu uita să îți urmezi visurile, ai încredere în ceea ce faci și lucrează conștiincios, iar de câștiguri, prosperitate materială și avansare în câmpul muncii vor avea grijă astrele.

Balanță: Dispui de multă energie, astfel că apare riscul să te implici în activități care nu sunt importante pentru tine. Excesele de orice fel vor fi frecvente, iar asta ar putea genera pierderi financiare. Fii prudent la cheltuieli și fă un plan de fiecare dată cânt vrei să ieși undeva.

Scorpion: Controlează-ți reacțiile, gesturile, vorbele, deoarece există riscul să superi multă lume. Pe de altă parte, stai de vorbă și cu tine însuți. Sufletul tău are multe și mărunte să-ți spună. A doua jumătate a lunii te pune în lumina reflectoarelor, iar asta își oferă încredere.

Săgetător: Evită să pleci urechea la tot ce ți se spune și nu te implica oficial, prin semnarea unor acte, în acțiuni despre care știi prea puțin. Octombrie este o lună delicată pentru tine, deoarece sclipiciul din relațiile cu persoanele din anturaj ascunde diverse neplăceri.

Capricorn: Pot apărea oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru și responsabilități noi sau chiar și o funcție de conducere. Totuși, ar fi bine să fii foarte prudent. Mulți dintre cei din preajma ta care au interese ascunse și planuri periculoase vizavi de tine.

Vărsător: Persoanele din segmentul socio-profesional îți pot crea neplăceri sau îți pot deteriora imaginea publică. Fii prudent și depune eforturi constante pentru bunăstarea ta morală și materială. Așa vei depăși totul cu bine.

Pești: La prima vedere, totul pare minunat, dar în umbră lucrurile sunt altfel. Aparențele înșeală întotdeauna, de aceea ar fi foarte bine dacă ai studia atent ce se află în spatele intențiilor sau propunerilor binevoitoare. Nu cheltui prea mult pentru că în scurt timp ai putea avea nevoie de o sumă mare de bani.

Articole asemănătoare

Back to top button