fbpx

horoscop | Ce provocări și surprize „aduce” următoarea săptămână pentru fiecare nativ?

În timp ce unii ar putea afla vești importante, alții sunt îndemnați să fie cât mai realiști dacă își doresc o viață mai bine conturată. Următoarea săptămână se anunță a fi una cu multe schimbări și decizii semnificative pentru fiecare zodie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Atunci când vine vorba de carieră și de propriile valori, îți dai seama că anturajul de care ești înconjurat/ă la birou te face să te „anulezi”. Cu siguranță nu asta îți dorești pentru tine. Atât de multe planuri, atât de multe dorințe de îndeplinit și atât de puține resurse emoționale… Din păcate, acesta este gândul care te va urmări îndeaproape pe parcursul întregii săptămâni.

Taur

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Mândria propriei personalități de multe ori nu te lasă să îți expui vulnerabilitățile. Sfârșitul acestei săptămâni te va găsi într-o dispoziție intrigată și ușor dezamăgit/ă de anumite lucruri.

Gemeni

Energia tranzitorie pe care o simți la începutul săptămânii te face să acționezi. Chiar dacă nu știi exact care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, nu te mai lași absorbit/ă de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Familia este centrul echilibrului tău interior. Toate deciziile pe care le vei lua vizează în primul rând confortul celor dragi.

Rac

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între personal și profesional. Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Este posibil ca în această săptămână să fii mult prea concentrat/ă pe acțiune și din această cauză vei ocoli orice șansă de a te relaxa mai mult.

Leu

Expresia un „stil de viață sănătos” a devenit un clișeu pentru tine. Oriunde te uiți în jur se vorbește doar despre ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Ești de părere că prea mulți dintre noi nu au o motivație solidă în ceea ce privește schimbările pe care și le doresc în viața lor și acționează din inerție.

Fecioară

Pentru a fi în contact cu sine, trebuie să te afli în continuă mișcare. Indiferent că este vorba despre viața profesională, despre familie, despre obiective personale, te afli mereu în mijlocul acțiunii. Intriga care se află în jurul tău este cea care te consumă cel mai mult pe parcursul zilelor, dar reușești să îți menții destul de bine echilibrul emoțional.

Balanță

Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. Ești foarte ambițios/asă şi te lași condus/ă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. Consideri că nu ai nevoie de nimeni pentru a reuși să îți regăsești echilibrul.

Scorpion

Viața personală îți oferă acum toate premisele pentru a putea visa cu ochii deschiși la un viitor în doi. Spre partea a doua a săptămânii ești mai încărcată cu sarcini profesionale, dar asta nu te va împiedica să petreci timp și cu cei dragi. Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante.

Săgetător

În aceste moment al vieții tale îți cunoști mult mai bine prioritățile. Chiar dacă ești acolo întotdeauna pentru anumite persoane, asta nu înseamnă că mai uiți de propriile nevoi. În plan profesional, ești atras/ă de orice oportunitate care apare. Știi despre tine că nimic nu te poate opri din a acționa deoarece asta înseamnă a fi în continuă dezvoltare.

Capricorn

Din cauza incertitudinii pe care o resimți, este posibil să faci unele greșeli pe care nu le vei mai putea repara. Atunci când te afli în impas emoțional, știi că nu te mai poți îndrepta spre anumite persoane care au făcut parte cândva din viața ta. Distanțarea dintre voi este irevocabilă și se resimte la nivel energetic.

Vărsător

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări fluctuante și care te vor destabiliza destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu.

Pești

Atunci când vine vorba de relațiile care au un impact emoțional pentru tine, expune-ți așteptările și intențiile într-un mod clar și concis. Fluctuațiile financiare de care ai parte în această perioadă te scot din zona de confort. Este posibil să anulezi o parte din planurile stabilite. Simți nesiguranță în raport cu anumite alegeri.

Articole asemănătoare

Back to top button