fbpx

horoscop | Ce provocări și surprize „aduce” următoarea săptămână pentru fiecare nativ?

În timp ce unii ar putea afla vești importante, alții sunt îndemnați să fie cât mai realiști dacă își doresc o viață mai bine conturată. Următoarea săptămână se anunță a fi una cu multe schimbări și decizii semnificative pentru fiecare zodie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Indiferent că suntem de acord sau nu cu acest adevăr, avem puterea să modificăm „șinele” propriului nostru drum. Chiar dacă sunt multe acele contexte care ne aduc dezamăgiri, nereușite, tristețe, nu trebuie să uităm niciodată că toate resursele se află în noi. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane.

Taur

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite acest lucru.

Gemeni

Dacă te simți nesigur/ă cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare cu tine. Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci. Ești conștient/ă că nu te poți simți responsabil/ă de deciziile celor din jur, dar asta nu îți anulează starea de disconfort pe care o resimți.

Rac

Mercur și Marte se află concomitent într-o perioadă de ascensiune energetică. Pentru tine, totul se va resimți în plan emoțional. Ai vrea să ai curajul de a spune tot ceea ce simți, dar parcă nu știi de unde să o apuci. Indiferent de momentul zilei în care te afli, te simți vlăguit/ă și fără nicio urmă de motivație. Diminețile devin tot mai sumbre din cauza indispoziției pe care o resimți.

Leu

Marte îți stimulează creativitatea pe parcursul întregii săptămâni. Fără să îți dai seama exact de implicațiile pe care le are asupra echilibrului tău interior, ești pusă față în față cu unele reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult. Este posibil ca în punctul în care te afli acum să nu te mai simți atât de sigur/ă pe tine ca atunci când totul din jur se derula la nivel ipotetic.

Fecioară

Începând cu această săptămână, toată atenția și grija va fi concentrată asupra propriei persoane. Demersurile pe care le faci în acest sens au scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Jupiter este și va râmâne destul de „energic” în zilele următoare. Tot ceea ce vei trăi te va ajuta să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană.

Balanță

Evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinat/ă ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Procesul de tranziție în care te afli în această perioadă îți oferă oportunitatea de a te maturiza din mai multe puncte de vedere. Pentru început, începi să înveți să nu te mai autosabotezi.

Scorpion

Sunt situații pe care nu le poți controla. Trebuie să accepți cu maturitate acest adevăr. Integrarea lor în viața de zi cu zi te va ajuta, într-o formă sau alta, să te întorci către sine. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectat/ă emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți.

Săgetător

Relația pe care ai construit-o în timp alături de cel ales va fi pusă din nou la încercare. Ai grijă cum acționezi de această dată! Indiferent de context, pentru tine este important să acționezi. Pui în balanță într-un mod foarte eficient lucrurile astfel încât întotdeauna să obții ceea ce îți dorești. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești.

Capricorn

Ți-ar plăcea să ai mai multă influență asupra celor din jur. Deși știi cât poate fi de dificil uneori să îți impui punctul de vedere, știi că de această dată nu este vorba despre tine. Din păcate, persoana dragă spre care îți îndrepți atenția se află într-un blocaj profund. Tot ceea ce poți face este să îi rămâi alături. La birou este de preferat să nu îți asumi noi responsabilități în această perioadă.

Vărsător

Chiar dacă orice compromis pe care îl faci îți oferă si posibilitatea de a afla lucruri noi despre sine, această dinamică nu trebuie să devină un laitmotiv pentru tine. Chiar dacă uneori ești mai sensibil/ă raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Astrele sunt destul de agitate din punct de vedere energetic, dar pentru tine lucrurile sunt foarte clare.

Pești

Ai persoane care te înțeleg și te susțin, dar schimbarea trebuie să pornească întotdeauna de la fiecare dintre noi. Din cauza unei influențe ciudate pe care o vei recepționa de la Jupiter, vei cunoaște persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja. Încearcă însă să te protejezi și pe tine. Atunci când trebuie să iei decizii cu impact emoțional, ești pregătită să trăiești totul la cote maxime.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button