fbpx

horoscop | Berbecii visează la vacanță, pe când Scorpionii tind să fie agresivi. Ce îți prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare va fi puternică din punct de vedere emoțional. Unele zodii vor avea parte de momente tensionate, altele vor găsi răspunsuri la întrebări mai vechi. Astrele le recomandă tuturor nativilor să fie atenți la sănătate și la cheltuieli.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Poate în spatele anumitor judecăți sau prejudecăți se află un blocaj psihic care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt foarte bine conturate în mintea ta, chiar dacă partenerul de viață nu este sigur de ceea ce vrea sa facă.

Taur

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine, îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic!

Gemeni

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Pe parcursul următoarelor zile îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile ghidat/ă de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine.

Rac

Deși nu știi să „joci” de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidat/ă de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte, va fi dedicată dezvoltării personale. Weekend-ul se anunță încărcat cu tot feluri de task-uri administrative, dar cu siguranță nu vei renunța la niciun plan stabilit cu persoanele dragi. Compania lor te vitalizează, în mod cert.

Leu

Fără să înțelegi de ce se întâmplă acest lucru, persoanele din jur sunt din ce în ce mai critice la adresa ta. Este posibil ca firea ta defensivă să atragă o astfel de atitudine din partea celor din jur. În plan personal învață să te apreciezi mai mult. Ești mult prea exigent/ă cu propria persoană și așteptările pe care le ai de la tine te vor îndepărta de adevăratele obiective.

Fecioară

Responsabilitatea pe care de multe ori o aruncai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Problemele cu care ai fost nevoită să te confrunți în ultima perioadă te-au ajutat să te maturizezi destul de mult. Atitudinea familiei față de reușitele tale profesionale îți oferă motivația necesară pentru a-ți urma visurile.

Balanță

Ideea de echilibru interior a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele „ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman. Familia trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care te așteptai. În următoarele zile te lași dus/ă de val, acționezi impulsiv, oferi „gratuit” insulte și ai tendința să fii agresiv/ă cu toți cei care încearcă să afle ce se întâmplă cu tine. Lipsa odihnei te-a adus în acest impas.

Săgetător

În acest început de săptămână este posibil să te simți tot mai provocat/ă să îți depășești limitele. Indiferent că va fi vorba de planul personal sau de cel profesional, vei încerca să scoți la iveală acele părți din tine pe care încerci să le autolimitezi. Viața de familie armonioasă este singura constantă din viața ta și singura care contează cu adevărat.

Capricorn

Deși de multe ori nu vei fi înțeles/asă sau acceptat/ă, faptul că te faci auzit/ă este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta în perioada următoare.

Vărsător

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la final un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens.

Pești

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere profesional, totuși nu te simți împlinit/ă. Ești acompaniat/ă de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Relațiile cu cei dragi pot fi privite ca un adevărat catalizator pentru împlinirea fiecăruia dintre noi. Momentele cu ei ne oferă stabilitate, armonie și echilibru.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button