fbpx

horoscop | Berbecii au parte de schimbări la serviciu, iar Capricornii – în relație. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare mai multe zodii vor avea parte de schimbări. Fie că e vorba de un alt loc de muncă, o persoană nouă în viața lor sau probleme pe care nu le-au mai întâlnit până acum, toți nativii trebuie să fie prudenți la surprizele pe care le aduc astrele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Pot apărea oferte noi de colaborare din care să câștigi mai bine sau se poate ivi ocazia să lucrezi suplimentar și astfel să-ți crești veniturile. Este important să fii atent la oportunități și deschis spre schimbare.

Taur

Lasă în urmă ceea ce te necăjește și situațiile stagnante. Gândește-te pe îndelete cum anume vrei să se desfășoare viața ta de acum încolo, visând pur și simplu cu ochii deschiși.

Gemeni

Unii prieteni îți pot oferi informații prețioase, oferte noi de proiecte profesionale, dar și propuneri de a petrece timpul liber împreună. De asemenea, ai șansa să soluționezi niște conflicte mai vechi.

Rac

Lucrurile pot scăpa de sub control, deci fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Energia perioadei analizate este foarte puternică și te poate copleși. Unii oameni ar putea dispărea din viața ta acum.

Leu

Sunt șanse să obții aprecierile celorlalți vizavi de eforturile depuse la serviciu sau să fii promovat în funcție. Totuși, astrele îți recomandă să te bazezi doar pe propriile forțe.

Fecioară

Relațiile cu prietenii sunt marcate de discuții și întâlniri deosebite. Ține cont de sfaturile și opiniile acestor persoane, chiar dacă nu îți place tot ce îți spun ei.

Balanță

Cere sprijinul cuiva de încredere dacă ai de luat decizii importante. Fii prudent când mergi în călătorii lungi sau dacă ești implicat în examene și interviuri de angajare.

Scorpion

A venit timpul să renunți la relațiile nepotrivite și să le spui adio celor care ți-au împiedicat progresul până acum. Dă dovadă de prudență, răbdare și toleranță, deoarece lucrurile îți pot scăpa de sub control.

Săgetător

Este vremea să renunți la relațiile care funcționează defectuos și la colaborările profesionale care dau prea puține roade. Totodată, ai grijă la bani deoarece ai putea avea parte de cheltuieli neprevăzute.

Capricorn

Relațiile sentimentale pot crește spectaculos în această săptămână. Ar putea fi vorba despre finalul unei etape în relația cu omul drag sau o întâlnire care îți dă toate planurile peste cap.

Vărsător

Relațiile sentimentale oscilează, astfel încât momentele bune alternează cu cele mai puțin plăcute. Detașează-te și bucură-ți sufletul cu un hobby sau cu discuții amicale.

Pești

Îți poate părea dificil să te concentrezi sau să te ocupi de treburile domestice sau de nevoile membrilor familiei. Totuși, cu puțin efort, bunăvoință și deschidere sufletească ai putea rezolva totul.

Articole asemănătoare

Back to top button