fbpx

Cu cine te potrivești în funcție de zodie: șase cupluri care sunt fericite și șase – care doar se prefac

Atunci când este vorba de iubire, fiecare om are un „propriu ideal” la care aspiră și visează cu ochii deschiși. Cineva adoră să își exteriorizeze trările prin gesturi frumoase și atenție, alții sunt mai inhibați și preferă să fie singuri cu persoana dragă. Totuși, există și o a treia categorie de cupluri, care mai mult își „maschează” adevăratele sentimente și se prefac atunci când sunt unul în compania celuilalt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Combinații de zodii fericite

Pești – Pești: sunt loiali unul cu altul, își acordă timp, iubire, și deși bărbatul poate fi adesea mai sensibil și empatic, are întotdeauna răbdare cu emoționala femeie Pește. Cei doi întotdeauna se pot baza unul pe altul, chiar dacă în relație mai apar și mici certuri. Cei doi se iubesc unul pe altul, și iubesc să fie îndrăgostiți.

Taur – Rac: Bărbatul Taur poate fi un stâlp puternic în viața unei femei, iar în același timp, nu va răni cu onestitatea sa sentimentele nimănui. Când temperamentul său impulsiv e pe cale să izbucnească, femeia Rac știe cum să îl liniștească și îl relaxeze. Aceștia se vor înțelege de minune, deoarece niciunul dintre ei nu iubește certurile, ci din contra, împăcarea și armonia.

Vărsători – Pești: Atât Vărsătorii, cât și Peștii sunt empatici, buni și loiali. Aceste calități constituie baza unei relații dintre ei. Peștii sunt devotați, ei doresc reciprocitate în tot ceea ce oferă, iar Vărsătorii sunt gata să meargă spre sacrificii doar pentru a-și vedea jumătatea fericită.

Geamăn – Fecioară: Geamănul aduce o mulțime de calități pozitive într-o relație, este flexibil, nu este supărăcios și nu renunță ușor. Atuurile sale sunt carisma, simțul umorului și optimismul. Acestuia îi place să se îndrăgostească, însă niciodată nu va accepta să aibă o relație cu cineva care nu îi este aproape de suflet. În schimb, Fecioara este sensibilă și realistă, iar ea va fi pilonul ce îl va susține pe bărbat în situațiile dificile. Femeia îi va inspira încredere, iar în același timp, va avea grijă ca Geamănul să se mai și distreze.

Scorpion – Scorpion: Scorpionul este pasional, sexy și emaptic. Acesta nu are nevoie de multe „detalii” pentru a face un necunoscut să se simtă bine în compania sa. Combinația respectivă este perfectă, deoarece când unul dintre parteneri este la pământ, celălalt știe intuitiv ce are de făcut pentru a-l ajuta pe celălalt. Viața lor sexuală nu va fi niciodată plictisitoare, deoarece sunt foarte buni prin a-și demonstra unul altuia dragostea.

Săgetător – Taur: Ambii au calități complementare, iar de aceea relația lor este cu adevărat una fericită. Săgetătorul este aventuros, optimist, și va susține întotdeauna Taurul în ceea ce face. Chiar și atunci când Taurul se va încăpățâna, celălalt îl va struni, iar pe termen lung vor fi „legați” de loialitate, stabilitate și pragmatism.

Combinații de zodii care se prefac

Geamăn – Balanța: 

Relația aceasta nu prea are sorți de izbândă. De ce? Balanței îi place să fie sociabilă și prietenoasă, în timp ce Geamănul va tinde să fie egoist și posesiv. Din această cauză, cei doi vor începe să joace teatru unul cu altul, iar de la o vreme acest lucru se va observa.

Săgetător – Pește: Chiar dacă aceste două semne zodiacale se vor purta de parcă sunt făcuți unul pentru celălalt, adevărul va ieși rapid la iveală. Deși va exista atracție între ei, degajarea Săgetătorului îl va face pe Pește sensibil, iar curând, certurile vor avea „loc de cinste” în relația de cuplu.

Taur – Leu: Atât Taurul, cât și Leul sunt zodii puternice, încrezătoare și încăpățânate. Sunt brutal de onești și nu vor ezita să se rănească reciproc. Între ei se va crea o competiție, care treptat va eroda relația.

Rac – Rac: Foarte emoționali și schimbători, Racii pot fi incredibil de manipulatori și geloși. Insecuritatea îi va face să își controleze regulat partenerul, iar acest lucru va cauza certuri și neînțelegeri.

Rac – Fecioară: Racul este emoțional, pasional și irațional, în timp ce Fecioara adoră să fie calculată și cu picioarele pe pământ. Acestora nu le place să ia decizii bazate pe sentimente, ci pe raționalism. Cei doi pot fi atrași unul de celălalt deoarece sunt inteligenți, însă nicidecum nu vor putea forma o familie.

Vărsător – Leu: Leul are o personalitate dominantă, iar încrederea este un cuvânt cheie pentru el. Un vărsător este mai rezervat, uneori fără motiv. Se retrage în el însuși, iar Leul ar putea să cedeze, neînțelegând o astfel de atitudine.

Articole asemănătoare

Back to top button