fbpx

Cele mai ghinioniste zodii în ianuarie 2023

Trei astre mari se află în mișcare retrogradă la începutul noului an, în luna ianuarie 2023. Influența lor va fi dificilă pentru mulți dintre noi, dar cele mai ghinioniste zodii vor avea probleme chiar în prima decadă a lunii. Află care sunt cele mai ghinioniste zodii în luna ianuarie 2023, când este perioada cea mai dificilă pentru ele și de unde vin problemele cu care se confruntă, scrie libertatea.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbecul, mari probleme de sănătate

Începutul noului an este unul dificil și provocator pentru zodia Berbecului, care trebuie să facă eforturi mai mari la serviciu, să lucreze mai mult, să fie mai atent și mai dedicat. Mulți Berbeci se află în căutarea unui loc de muncă și vestea bună este că vor avea șanse să îl găsească. Vestea mai puțin bună este că toate presiunile, grijile și tensiunea în care trăiesc în luna ianuarie pot aduce grave probleme de sănătate.

Pentru Berbeci, ianuarie este o lună ghinionistă și vor da o grămadă de bani pe medicamente. De la simple viroze la probleme mai grave cu dantura, cu sinusurile sau cu stomacul, mulți Berbeci vor avea ghinionul să se îmbolnăvească și să umble pe la medici, în loc să se bucure de lucrurile bune pe care le aduc astrele la început de an.

Gemenii se împacă mai greu cu Marte

Noiembrie, decembrie și ianuarie au fost marcate de retrogradarea lui Marte în zodia Gemenilor. În această iarnă, nativii zodiei au avut de furcă din cauza acestui astru care guvernează nu doar proiectele și relațiile profesionale, dar și relațiile cu prietenii, cu rudele, comunicarea cu cei din jur, parteneriatele, colaborările.

La începutul lunii ianuarie, Marte este încă retrograd în Gemeni până la data de 12 ianuarie. În prima decadă a lunii, așadar, Gemenii mai pot avea probleme, mai ales la serviciu, unde lucrurile par să fie neclare și este posibil să piardă unele avantaje sau colaborări. Din a doua decadă a lunii ianuarie, Marte revine la mersul direct și problemele profesionale încep să se rezolve.

Taurul, printre cele mai ghinioniste zodii în luna ianuarie 2023

Taurii au petrecut bine de Sărbători și încep noul an cu zâmbetul pe buze, mai ales cei care își prelungesc vacanța până la Sfântul Ion, pe 7 ianuarie. Dar la mijlocul lunii ianuarie trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă. O conjunctură nefericită între Venus și Uranus arată surprize neplăcute, accidente casnice sau pierderi financiare. Această conjunctură se petrece pe data de 14 ianuarie, dar efectele ei se pot resimți după 5 sau 6 zile. Așadar, mare atenție, mai ales Taurii care lucrează în medii cu risc ridicat, cei care sunt tot timpul la volan, cei care au probleme de sănătate sau cei care lucrează cu sume mari de bani.

Fecioara, zodia pusă la grea încercare în dragoste

Zodia Fecioarei se numără printre cele mai ghinioniste zodii în luna ianuarie 2023. Perioada cea mai grea va veni în ultima decadă a lunii, când Venus și Mercur intră în conflict și influențele lor devin contradictorii. Așadar, Fecioarele, care sunt puternic influențate de mersul celor două astre, riscă să aibă probleme mari în ultima decadă, în special legate de relația de dragoste.

Nativii care abia au început o relație de dragoste riscă să o piardă definitiv, pentru că nu vor să se implice prea mult. Dar și cei care au relații vechi, aparent stabile și bine ancorate, riscă să își piardă partenerii. Ruptura poate fi declanșată de probleme minore, dacă nu reușesc să repare la timp problemele majore. Nu este exclus să se discute despre divorț, în unele cazuri.

Articole asemănătoare

Back to top button