fbpx

Zelenski, după atacurile Rusiei cu drone asupra Kievului: „Nu va putea să ne doboare. Vom obține victoria”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a adoptat un ton sfidător luni, după ce Rusia a lansat zeci de atacuri cu drone împotriva Ucrainei, inclusiv asupra Kievului, relatează CNN.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Capitala ucraineană a fost lovită de cel puțin patru ori de drone „kamikaze”, iar salvatorii au scos cel puțin 18 supraviețuitori dintre dărâmături, potrivit autorităților.

„Toată noaptea și toată dimineața, inamicul terorizează populația civilă. Dronele și rachetele kamikaze atacă toată Ucraina. O clădire rezidențială a fost lovită în Kiev”, a declarat Zelenski într-o postare pe Telegram.

„Inamicul poate ataca orașele noastre, dar nu va putea să ne doboare. Ocupanții vor avea parte doar de o pedeapsă corectă și de condamnarea generațiilor viitoare. Iar noi vom obține victoria”, scrie G4Media.

Forțele aeriene ucrainene au declarat că au distrus zeci de drone Shahed-136 de fabricație iraniană – cunoscute sub numele de drone „kamikaze” – în sudul și estul Ucrainei în primele ore ale dimineții de luni. Aceasta vine după ce Moscova a tras sute de rachete asupra unor ținte civile în atacuri mortale în întreaga Ucraină săptămâna trecută.

Articole asemănătoare

Back to top button