fbpx

WhatsApp lansează funcția „Message Yourself”: Permite să vă trimiteți note, memento-uri și actualizări

Instrumentul „Message Yourself” vă permite să începeți o conversație 1:1 cu dvs. în cadrul aplicației WhatsApp. Acesta îi va ajuta pe utilizatori să își urmărească listele de lucruri de făcut, să își trimită singuri notițe, memento-uri sau liste de cumpărături, potrivit WhatsApp, scrie AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a utiliza acest instrument, trebuie doar să deschideți WhatsApp și să creați un nou chat, apăsând pe pictograma din colțul din dreapta sus al ecranului. Veți vedea acum propriul contact în partea de sus a listei, deasupra contactelor din telefon. Pur și simplu faceți clic pe numărul propriu și începeți să trimiteți mesaje.

Mai mulți utilizatori WhatsApp au discutat pe Twitter despre noua funcție. Un utilizator a scris pe Twitter: „Aceasta este o funcție indispensabilă”, în timp ce un altul a scris: „În sfârșit, nu mai am nevoie de o aplicație dedicată pentru notițe pe telefon!”.

Cu toate acestea, alții au explicat cum își trimit mesaje pe WhatsApp de ani de zile, datorită unei soluții de rezolvare pe furiș. „Tot ce am făcut a fost să creez un grup cu cineva, apoi să îl dau afară, este ușor’, a explicat unul dintre ei.

Altul a scris: „Am un grup cu mine însumi (creat cu un prieten care apoi a plecat) pentru a-mi trimite în deplasare lucrurile pe care vreau să le verific mai târziu”. Noua funcție vine la scurt timp după ce WhatsApp a lansat un nou instrument numit Communities, care vă permite să trimiteți mesaje către mai multe grupuri deodată.

Instrumentul le permite utilizatorilor să plaseze mai multe grupuri de discuții împreună sub un singur subiect și să împărtășească actualizări cu toate acestea. Mark Zuckerberg, CEO al Meta, compania mamă a WhatsApp, a declarat: „Astăzi lansăm Communities pe WhatsApp. Acesta face grupurile mai bune, permițând crearea de subgrupuri, mai multe discuții, canale de anunțuri și multe altele”.

Articole asemănătoare

Back to top button