fbpx

Voia să îi spună „bună dimineața”? O femeie s-a trezit cu un elefant înfometat în bucătărie

O femeie din Thailanda pare să fi avut partea de „surpriza” vieții sâmbătă dimineața. Aceasta s-a trezit după ce a auzit zgomote în bucătărie și a găsit acolo un elefant.

Animalul a stricat peretele, a scos capul pric gaură și a deschis cu trompa sertarele. Se pare că acesta era înfometat, iar proprietare locuința nu știa cum să acționeze, așa că a scos telefonul și a filmat scena.

Ulterior s-a aflat că elefantul este un mascul pe nume Boonchuay, relatează libertatea.ro, citând The Guardian. El locuiește în parcul național Kaeng Krachan din Thailanda și vizitează din când în când localitățile din preajmă.

Specialiștii spun că animalele sunt tentate să se apropie de oameni, în special în zilele de târg. Potrivit lor, elefanții ar fi atrași de mirosul de mâncare.

Experții mai afirmă că elefanții pot și să migreze. Acest lucru se întâmplă când ei nu își mai pot satisface nevoia de hrană și apă, iar terenurile cultivate de localnici reprezintă pentru animale o sursă de alimentație și sunt des vizitate de acestea.

Articole asemănătoare

Back to top button