fbpx

video | Un doctor arată ce văd bolnavii de COVID-19 înainte de a deceda: „Sper că ultimele momente ale vieții tale nu vor arăta așa”

Un doctor din SUA a înregistrat un filmuleț pentru toți cei care refuză să creadă în COVID-19 și să respecte măsurile de prevenire a maladiei. Acesta le-a arătat ce văd pacienții internați la terapie intensivă înainte de a se stinge din viață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Medicul afirmă că a făcut înregistrarea după ce a fost nevoit să comunice membrilor unei familii că o persoană dragă lor a decedat. Astfel, el i-a îndemnat pe toți să respecte igiena mâinilor și să aibă grijă de propria sănătatea și de cea a oamenilor din jur.

„Asta vezi când respiri de 40 de ori pe minut și ai o saturație de oxigen mai mică de 80%. Sper că ultimele momente ale vieții tale nu vor arăta așa”, spune doctorul.

El reiterează că oricine din apropiații noștri poate vedea un asemenea tablou în ultimele momente de existență dacă nu ne vom responsabilizare. „Asta veți vedea voi, mama, tatăl sau copiii voștri la sfârșitul vieții dacă veți lua COVID-19”, își încheie acesta mesajul.

Precizăm că, potrivit Universității Hopkins, la nivel mondial s-au înregistrat aproape 60 de milioane de infectări cu virusul COVID-19. Doar ieri, 24 noiembrie, în lume au fost confirmat peste 588.000 de îmbolnăviri noi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button