fbpx

video | Un avion cu circa 200 de persoane la bord a aterizat de urgență la Valencia. Cabina pasagerilor s-a umplut de fum

O aeronavă „British Airways”, cu circa 200 de persoane la bord, a trebuit ieri să aterizeze forțat la Valencia. Asta după ce cabina în care se aflau pasagerii s-a umplut de fum dens, din motiv necunoscut.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

La aterizare, pasagerii au fost scoși de urgență pe toboganul de evacuare al avionului aflat pe pista aeroportul spaniol. După ce au fost evacuați, mai mulți pasageri au scris pe rețelele de socializare că nimeni nu le explică nimic și nu li se acordă primul ajutor.

„Tocmai am fost evacuată dintr-un zbor la Valencia, după ce avionul s-a umplut cu fum. Nu am primit nici apă, nici primul ajutor. Oamenii plâng. Nu este aici niciun reprezentant al BA (British Airways). Ajutor”, a scris o pasageră pe Twitter.

„Este bine acum, dar se pare că au zburat 10 minute cu o cabină plină de fum, fără nicio informaţie de la echipaj, în timp ce măştile de oxigen nu au putut fi eliberate”, a spus Miguel Galindo, a cărui fiică se afla în avion şi a filmat cabina plină de fum.

„Suntem izolaţi pe aeroportul din Valencia şi nimeni de la BA nu ne-a spus un cuvânt de când avionul s-a umplut de fum. Nu ni s-a dat mâncare, nu avem bagaje şi nu primim informaţii. Cineva să ne spună ce se întâmplă”, a afirmat Joanne Waterman.

Aeronava ar fi decolat luni după-amiază, de pe Aeroportul Heathrow. La ceva timp după incident, compania „British Airways” a venit cu o reacție în cadrul unui comunicat, transmite agerpres.ro.

„Suntem la curent cu incidentul în care a fost implicat unul dintre avioanele noastre la Valencia. Vom publica mai multe informaţii imediat ce vom dispune de ele”, au precizat reprezentanții.

Articole asemănătoare

Back to top button