fbpx

video | Șeful Wagner dezvăluie ce se va întâmpla cu Rusia când armata lui Putin va pierde războiul din Ucraina

Șeful Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a spus că este sigur că în curând armata rusă va suferi pierderi masive pe câmpul de luptă și că rușii vor pierde nu doar teritoriile pe care le-au ocupat în Ucraina, ci și părți din Rusia, relatează CNN, citat de Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pierderile vor fi atât de mari încât vor fi organizate plutoane de execuție care îi vor împușca pe generalii ce se fac vinovați de eșecurile armatei ruse. Revoluția va cuprinde Rusia, care va fi nevoită să trimită armata pe străzile orașelor rusești pentru a înăbuși răscoala poporului, potrivit lui Prigojin.

„Acum, vom suferi pierderi mari, sunt absolut sigur de asta. Acum, vom pierde cu siguranță teritorii rusești, acestea fiind în Federația Rusă”, a spus Prigojin, care a adăugat că „ori va avea loc o revoltă populară, ori Duma de Stat va lua decizia să aplice pedeapsa capitală și să îi ciuruiască naibii pe toți [generalii]”.

„Și, apropo, vă spun sincer, cred că suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție”, a prezis Prigojin.

Într-un videoclip postat pe Twitter, Prigojin spune că Bahmut va fi cucerit de ucraineni în maxim o lună jumate, acum că mercenarii lui s-au retras din oraș.

Trupele ucrainene au ocupat deja poziții din jurul orașului pe care rușii l-au asediat timp de peste 7 luni de zile și le va fi mult mai ușor să îi alunge pe soldații ruși din oraș decât le-a fost rușilor să îl cucerească, potrivit lui Prigojin.

„Dacă Ministerul Apărării păstrează aceeași atitudine pe care o are acum, mi-e teamă că totul se va desfășura în direcția inversă în o lună – o lună jumate, maxim”, a spus Prigojin.

Într-o altă filmare postată online de ziua sa, de 1 iunie, Prigojin spunea că războiul din Ucraina nu se va termina prea curând și că nu vor exista negocieri de pace.

Nici Occidentul, nici Ucraina nu are nevoie de discuții întrucât ambele își cunosc deja forța și se simt pregătite să continue luptele, potrivit lui Prigojin.

De cealaltă parte, nici Rusia nu este pregătită de pace în acest moment pentru că dacă va accepta condițiile impuse de Kiev, asta va duce la prăbușirea Rusiei. Așadar, războiul va continua mai mult de un an, a prezis Prigojin.

Articole asemănătoare

Back to top button