fbpx

video | Propagandistul rus Soloviov, nervos din cauza prăbușirii monedei rusești: „Toate celelalte țări râd acum de rubla noastră”

Prăbușirea rublei rusești, care a pierdut peste 40% din valoarea sa față de euro în decurs de un an, a ajuns să-l nemulțumească până și pe prezentatorul de televiziune Vladimir Soloviov, una dintre principalele figuri ale propagandei rusești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe fondul deprecierii accentuate a rublei, importurile de produse străine devin din ce în ce mai scumpe pentru ruși, scrie G4Media.

Soloviov a atacat dur Banca Centrală a Rusiei care, în opinia sa, este responsabilă de creșterea bruscă a cursului de schimb care a făcut din rublă „una dintre cele mai slabe trei monede din lume”.

Propagandistul a acuzat Banca Centrală că nici măcar nu încearcă să explice oamenilor de ce cursul de schimb al rublei a scăzut atât de mult:

„Toate celelalte țări râd acum de rubla noastră, care este una dintre cele mai slabe trei monede, datorită politicii geniale a Băncii Centrale, care disprețuiește atât de mult poporul încât nici măcar nu-i spune un singur cuvânt despre ceea ce face”, a mai spus acesta.

Articole asemănătoare

Back to top button