fbpx

video | Îngrijitorii unui templu, surprinși cum bat cu bestialitate un elefant. Animăluțul a fost filmat în timp ce „plângea” de durere

Imagini care te lasă fără cuvinte au fost surprinse la un templu budist din Sri Lanka, acolo unde îngrijitorii au fost filmați în timp ce băteau cu cruzime un elefant, iar asta – deși în țara insulară aceste animăluțe sunt considerate sacre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elefantul poartă numele de Prințul Myan, are vârsta de 15 ani și este adăpostit la templul Bellanwila, aflat la sud de capitala Colombo. Din imaginile publicate de activiști, se vede cum patrupedul parcă „plânge” de durere, fiind legat cu lanțuri, într-o piscină, moment în care responsabilii edificiului îl bat cu bețe.

Activiștii pentru protecția animalelor, printre care și Maneesha Arachchige – din cadrul organizației Rally for Animal Rights and Eviroment, s-au arătat îngrijorați pentru viața ființei și au transmis un mesaj prin care îi roagă pe îngrijitori să nu mai tortureze elefantul.

Fiind contactați, reprezentanții templului au oferit drept răspuns că animalul trebuie îmblânzit astfel, pentru că este agresiv, transmite metro.co.ukMenționăm, în acest context, că – în 2018 – presa a scris că elefantul ar fi omorât un călugăr, însă reprezentanții templului au negat această informație, spunând că bătrânul a suferit un infarct.

Articole asemănătoare

Back to top button