fbpx

video | Grecia a fost lovită de un cutremur puternic. Momentul în care se zguduie pământul, surprins de camere de supraveghere

Un cutremur puternic a lovit miercuri Grecia. Momentul în care pământul a început să se zguduie a fost surprins de camerele de supraveghere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Seismul s-a produs la ora 12:16 (ora locală a României), la adâncimea de 30 de kilometri, potrivit Institutului de Geofizică a Pământului de peste Prut. Fenomenul a avut loc în apropiere de localitățile Thessaloniki, Patra, Skopje, Piraeus,  Atena și Tirana.

Presa străină informează că acesta a fost resimțit în Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Turcia, Grecia, Italia, Kosovo, Muntenegru, Serbia, Macedonia de Nord și Albania. Cea mai afectată este regiunea de la nord-vestul orașului elen Larissa.

Seismul a fost urmat de o replică de 4,9 grade. Din secvențele video publicate de martori vedem că în magazine au căzut produse de pe rafturi, iar păsările și animalele de companie erau agitate și speriate. Deocamdată nu s-au raportat victime sau daune majore.

 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button