fbpx

video | Fiul lui Dmitri Peskov, victima unei farse. A fost sunat pentru mobilizare pe front: „O să mă lămuresc la alt nivel”

Gazda canalului Popular Politics l-a sunat pe Nikolai Peskov, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, sub pretextul că ar fi un angajat al biroului militar de înregistrare și înrolare. Acesta a fost invitat la centrul militar pentru „mobilizare în armată”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dacă știți că sunt domnul Peskov, ar trebui să înțelegeți cum nu ar fi corect să fiu acolo”, a răspuns Nikolai Peskov la cererea de a apărea la biroul militar de înregistrare și înrolare.

Fiul lui Peskov a adăugat că „se va ocupa de asta la un alt nivel”.

„Se întâmplă o mobilizare, Nikolai, sper că urmăriți știrile și eu nu înțeleg de ce amenințați, eu doar v-am văzut numele pe listă și trebuia să vă sun”, a continuat jurnalistul.

„De ce ameninț, eu nu ameninț. Eu sunt pe aceeași parte cu voi, doar trebuie să înțeleg ce am de făcut”, a răspuns Nikolai Peskov.

Prezentatorii unui program de opoziție încearcă să contacteze copiii oficialilor de la Moscova pentru a demonstra că aceștia sunt privilegiați și carne de tun vor ajunge doar rușii care nu sunt unși de puterea de la Kremlin. De altfel, încă de la începutul războiului, presa de opoziție din Rusia a scris de mai multe ori că înalții demnitari și-au scos copiii în afara granițelor Rusiei.

Articole asemănătoare

Back to top button