fbpx

video | EURO 2020: „O victorie categoric meritată”. Italia a învins selecționata Elveției cu 3:0

Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, a declarat pentru postul de televiziune RAI că victoria echipei sale, cu 3-0 în faţa Elveţiei, la EURO 2020 la fotbal, este „una categoric meritată”, relatează AFP.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Elveţia este o echipă puternică şi a fost un meci dificil. Am fi putut înscrie mai mult, dar este o victorie categoric meritată. Am jucat bine, am vrut să câştigăm cu orice preţ”, a spus Mancini.

„Ei au început bine, nu a fost simplu să câştigăm un al doilea meci în cinci zile. Pentru Chiellini (ieşit din cauza unei accidentări în prima repriză), noi sperăm să nu fie ceva grav, dar vom vedea mâine (joi)”, a adăugat selecţionerul.

„Acum jucăm cu Ţara Galilor în ultimul meci. Întotdeauna trebuie să joci ca să câştigi, dar vom vedea. Dedicăm această victorie tuturor şi celor care suferă în acest moment”, a conchis Roberto Mancini.

Selecţionata de fotbal a Italiei este prima echipă calificată în optimile de finală ale turneului final EURO 2020, după ce a învins echipa Elveţiei cu scorul de 3-0 (1-0), miercuri seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în al doilea său meci din Grupa A.

Italia a arătat ca este poate cea mai spectaculoasă echipă la această ediţie a competiţiei, obţinând a doua sa victorie consecutivă cu 3-0. Manuel Locatelli (26, 52) a reuşit prima sa dublă din cariera profesionistă, scorul fiind completat de Ciro Immobile (89).

Ultima etapă va aduce, pe 20 iunie, meciurile Italia – Ţara Galilor (Roma) şi Elveţia – Turcia (Baku).

Articole asemănătoare

Back to top button