fbpx

video | Cât o mie de cuvinte! Cum s-a simțit cutremurul de aproape 6 grade din Japonia: Imagini surprinse pe stradă, în casă sau mașină

Camere video instalate la bordul mașinilor, în case, magazine sau pe stradă au înregistrat cutremurul care s-a produs joi în regiunea Tokyo din Japonia. Din imagini se vede că seismul a fost puternic, zgâlțâind clădiri și stâlpi de iluminat. Japonezii, care sunt destul de obișnuiți cu astfel de evenimente, și-au păstrat cumpătul – relatează Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Seismul s-a produs în timpul unei emisiuni în direct a unei televiziuni, însă prezentatorii au rămas la pupitru și au relatat în continuare.

Camerele situate în diferite părți ale orașului au filmat clădiri zguduite de seism.

Mulți localnici au fost surprinși în casă de seism, însă nu au intrat în panică.

Mașinile aflate în trafic în momentul cutremurului s-au oprit pe loc, cu luminile de avarie aprinse. Camera montată la bordul unui vehicul a înregistrat cum stâlpii de lumină de pe marginea drumului se clatină puternic de la mișcarea telurică.

Un cutremur cu magnitudinea 5,9 a zguduit joi seară regiunea Tokyo din Japonia. Seismul s-a soldat cu circa 20 de răniţi, în timp ce numeroşi navetişti au rămas blocaţi, iar alimentarea cu apă a fost întreruptă în mai multe zone.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button