fbpx

Un fotbalist de la Bayern Munchen și naționala Franței a fost condamnat la şase luni de închisoare

Un tribunal din Madrid l-a condamnat pe Lucas Hernandez, fundaşul echipei Bayern Munchen şi al naţionalei Franţei, la şase luni de închisoare, pentru că nu a respectat un ordin de restricţie, în urma unei condamnări din 2017, pentru violenţă domestică împotriva soţiei sale.

Un document judiciar, publicat miercuri, precizează că lui Hernandez, în vârstă de 25 de ani, i-a fost respins un apel de către un tribunal penal din Madrid, împotriva unei sentinţe anterioare, de închisoare cu suspendare, pentru sfidarea ordinului de restricţie, relatează Reuters.

Documentul precizează că lui Hernandez i-a fost refuzat apelul deoarece a primit două sentinţe penale anterioare, ambele legate de incidentul din februarie 2017.

Bayern şi reprezentanţii lui Hernandez nu au răspuns imediat la o solicitare de a comenta incidentul, la solicitarea Reuters.

El este obligat să se prezinte la tribunalul din Madrid pe 19 octombrie şi are la dispoziţie 10 zile pentru a intra voluntar în închisoare.

Hernandez a făcut apel împotriva ultimului ordin, notează Mediafax.

Hernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru că şi-a agresat, în februarie 2017, pe atunci iubita, devenită între timp soţie, când încă era jucător la Atletico Madrid.

De asemenea, el a primit un ordin de restricţie care îi interzice să se afle la mai puţin de 500 de metri de partenera sa, care a primit, de asemenea, 31 de zile de muncă în folosul comunităţii pentru violenţă, agresiune şi daune materiale.

Hernandez a fost arestat în iunie 2017 pentru că a sfidat ordinul de restricţie, după ce a aterizat la Madrid împreună cu soţia sa, în urma căsătoriei şi a lunii de miere petrecute împreună.

Hernandez a debutat ca jucător profesionist pentru Atletico în 2014, ajungând la Bayern în 2019 pentru 80 de milioane de euro. El a jucat 29 de meciuri pentru Franţa, cu care a câştigat Cupa Mondială 2018 şi a ridicat duminică trofeul UEFA Nations League 2021.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button