fbpx

Un client nemulțumit de sendvișul comandat a ucis o angajată dintr-un fast food, iar alta a fost grav rănită

Angajata unui fast-food din Atlanta, SUA, a fost ucisă, iar o alta rănită grav, după ce un client le-a împușcat, nemulțumit fiind de sendvișul comandat, informează Today, citat de unica.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O tânără de 26 de ani a fost ucisă, iar alta de 24 rănită din cauza nemulțumirii clientului care avea o armă în posesie.

Autoritățile și proprietarul localului au confirmat că, la momentul atacului, în restaurant se afla și fiul de 5 ani al angajatei rănite.

„A venit un client nemulțumit de sendvișul lui”, a declarat proprietarul. „Vă vine sau nu să credeți, avea prea multă maioneză”, a completat.

Clientul, care a mai frecventat în trecut restaurantul însă fără incidente, a avut o discuție aprinsă cu staff-ul, ulterior începând să tragă în angajați. Managerul restaurantului a recurs și el la armă.

Ambele angajate au fost transportate la spital, unde una a fost declarată decedată, iar cealaltă se află în stare critică.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reținut în urma unui pont. Identitatea sa și a victimelor nu a fost făcută publică, fiind vorba despre o anchetă în curs.

„Da, e vorba de un sendviș. Cineva a eșuat în a rezolva un conflict prin decizia de a acționa, în loc de a pleca. Acum a lăsat familii devastate în urmă”, au declarat autoritățile. „Fiul angajatei rănite urmează să fie consiliat”, a completat.

Articole asemănătoare

Back to top button