fbpx

Un bătrân de 72 de ani s-a predat Poliției după un omor. Sub podeaua casei lui au fost găsite aproape 4000 de oase umane

După ce ar fi omorât soția unui polițist, un mexican de 72 de ani s-a predat oamenilor legii. Se pare, însă, că acesta nu ar fi avut o singură victimă.

Individul locuia la periferia Mexico City. Ofițerii bănuiesc că acesta ar fi criminal în serie, deoarece în casa lui, plină de deșeuri, s-au găsit zeci de lucruri și chiar acte care aparțin unor persoane dispărute de mai mulți ani.

Este vorba despre 91 de fotografii, opt telefoane mobile, bijuterii și mai multe articole de machiaj care ar fi aparținut presupuselor victime, transmite presa străină. De asemenea, în locuință mai erau și zeci de casete video care nu se mai utilizează în Mexic, însă unii localnici le păstrează în colecțiile lor.

Așadar, s-a dispus să se efectueze săpături, iar sub podeaua locuinței au fost depistate 3787 de fragmente osoase. Acestea ar proveni de la cel puțin 17 persoane, însă expertizele de rigoare sunt încă în derulare.

Specialiștii presupun că trupurile neînsuflețite au fost dezmembrate înainte de a fi ascunse sub beton. Ei mai explică acest lucru prin faptul că bănuitul a lucrat măcelar.

Articole asemănătoare

Back to top button