fbpx

Un bărbat din SUA s-a sinucis când și-a dat seama că fiul său a murit, după ce l-a uitat 3 ore în maşina încinsă

Un bărbat din Virginia, SUA, s-a sinucis după ce a descoperit că fiul lui de 18 luni, pe care l-a uitat pe bancheta din spate a mașinii, a murit din cauza căldurii, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Bărbatul ieșise în oraș cu fiul lui când s-a produs accidentul tragic și, atunci când și-a dat seama că acesta murise în interiorul mașinii încinse, s-a întors acasă, în Chesterfield County, și i-a dus trupul în interior, potrivit CBS NEWS.

La orele prânzului, poliția a primit un apel care anunța că bărbatul s-a sinucis. După câteva minute, ofițerii au primit un al doilea apel de la un membru al familiei care i-a informat că tatăl băiatului i-a spus că și-a lăsat fiul în mașină timp de trei ore și că acesta ar putea fi mort.

Polițiștii care au ajuns la casa bărbatului au găsit mașina pe alee, cu portiera din spate deschisă și scaunul auto pentru copil gol. În casă, au găsit băiețelul mort.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în spatele casei, cu o rană împușcată.

Identitatea celor doi nu a fost făcută publică.

„Este o tragedie îngrozitoare și compasiunea noastră este îndreptată către familia greu încercată”, a declarat pentru presa locală ofițerul Chris Hensley. „Dar am fi neglijenți să nu profităm de ocazie ca să le amintim oamenilor cât este de important să-și verifice vehiculele.”

Băiețelul de 18 luni este cel de-al șaptelea copil din SUA care a murit anul acesta pentru că a fost lăsat în interiorul unei mașini încinse și al 914-lea începând cu 1998, potrivit noheatstroke.com, site-ul meteorologul Jan Null.

Articole asemănătoare

Back to top button