fbpx

Twitter testează un buton de „anulare” în timp ce se trimite un tweet

Twitter a confirmat vineri că lucrează la o opțiune de anulare a publicării unui tweet imediat după ce a fost trimis, o caracteristică care a fost cerută de aproape cât timp există rețeaua socială, potrivit AFP.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un purtător de cuvânt al grupului din California a confirmat că testele erau în desfășurare după ce o cercetătoare în informatică, Jane Manchun Wong, a dezvăluit informațiile pe Twitter, scrie hotnews.ro.

Ea a postat o captură de ecran cu aspectul butonului: ar putea apărea o bară albastră de încărcare în timpul trimiterii tweet-ului, oferindu-i utilizatorului câteva secunde să-și „anuleze” mesajul.

De la începuturile twitter, utilizatorii săi au solicitat un buton pentru a edita un mesaj în cazul unei greșeli de ortografie sau de altă eroare.

„Ne-am uitat la aspectele practice (ale unui buton de editare), dar probabil că nu vom face niciodată acest lucru”, a declarat Jack Dorsey, fondatorul și șeful Twitter, într-un interviu acordat revistei Wired în ianuarie.

Funcția „anulare” ar permite corectarea imediată a unei probleme, fără a provoca complicații în cazul modificării după ce un mesaj a fost deja revizuit, de exemplu. Ar arăta ca o opțiune similară pentru Gmail, serviciul de e-mail Google.

Twitter nu a dat nicio indicație cu privire la o posibilă dată de lansare, dar, potrivit presei americane, butonul ar putea fi rezervat viitorilor utilizatori plătitori.

La sfârșitul lunii februarie, rețeaua de tweets a anunțat că are în vedere oferirea de abonamente și servicii cu plată ca mijloc de diversificare a veniturilor sale și de reducere a dependenței sale de publicitate.

Articole asemănătoare

Back to top button