fbpx

Trupul neînsuflețit al lui Alexei Navalnîi a fost predat mamei sale

Trupul neînsuflețit al opozantului rus Aleksei Navalnîi a fost predat mamei sale, a anunțat sâmbătă purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi, Kira Iarmîș, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Corpul lui Aleksei a fost predat mamei sale. Multe mulțumiri tuturor celor care au cerut acest lucru alături de noi”, a postat Kira Iarmîș pe rețelele de socializare.

„Ludmila Ivanovna se află încă în Salekhard. Înmormântarea este în așteptare. Nu știm dacă autoritățile vor interveni pentru a se desfășura așa cum dorește familia și cum merită Aleksei. Vă vom informa de îndată ce vom avea vești”, a adăugat ea.

Văduva lui Navalnîi, Iulia Navalnaia. care s-a angajat să continue lupta soţului ei mort în închisoare, îl acuzase sâmbătă pe preşedintele rus Vladimir Putin de faptul că a luat ostatic corpul neînsufleţit al acestuia cu scopul de a o obliga pe mama acestuia să accepte o înmormântare în secret.

„Au trecut nouă zile de când Putin mi-a ucis soţul (…), dar se dovedeşte că nu a fost de ajuns să-l omoare. Acum i-a luat rămăşiţele ostatice, umilit de către mama sa, pentru a o obliga să accepte o înmormântare în secret”, acuză într-o înregistrare video, cu vocea tremurând, văduva adversarului numărul unu al Kremlinului.

Articole asemănătoare

Back to top button