fbpx

Șapte copii au fost torturați ani întregi de propria mamă. Cum au reușit să evadeze din cătușe și să ceară ajutor

Alarma s-a dat marți, 18 octombrie 2022, cand doi dintre copii gemeni de 16 ani, un băiat și o fată, au reușit să evadeze din casa familiei din Houston, Texas și să convingă un vecin să îi ajute, potrivit New York Post.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi erau ținuți dezbrăcați și încătușați în spălătorie, iar picioarele lor erau adesea legate cu fermoar. Pe corpul gemenilor erau tăieturi adânci, vânătăi și cicatrici pe încheieturile și gleznele lor, dar și pe alte părți ale corpului.

Băiatul a spus că a găsit cheia cătușelor în poșeta mamei sale și a ascuns-o în gură, apoi a fugit în jurul orei 5 dimineața.

Purta doar pantaloni când a scăpat, iar fata purta un hanorac subțire și pantaloni: ambii erau desculți când un vecin i-a luat înăuntru, după ce au bătut la mai multe uși.

Mama, Zaikiya Duncan, în vârstă de 40 de ani, și iubitul ei Jova Terrell, în vârstă de 27 de ani, au părăsit casa când au aflat că gemenii au scăpat, dar au fost arestați mai târziu în acea zi în Baton Rouge

Ceilalți cinci copii ai lui Duncan, cu vârste cuprinse între șapte și 14 ani, au fost luați în grija serviciilor de protecție a copilului: patru dintre ei fuseseră lăsați cu rudele în Louisiana, iar al cincilea era cu ei.

Tatăl copiilor, Nicholas Menina, fotograf și director media pentru o megabiserică evanghelică baptistă, care locuiește în Baton Rouge împreună cu soția sa, nu a dorit să comenteze.

Băiatul de 16 ani le-a spus anchetatorilor că mama sa i-a dat odată 24 de comprimate de Benadryl, folosite de obicei pentru alergii și răceli, pentru a-l face să doarmă.

Doza uzuală este de una până la două comprimate la fiecare șase ore, cu maximum 12 în 24 de ore. A fost forțat să ia un pachet întreg deodată, iar pastilele i-au provocat o criză. Duncan a scăzut apoi doza la 20 de comprimate.

Copiii le-au mai spus anchetatorilor că mama lor le-a turnat înălbitor pe gât și pe organele genitale până le-a ars pielea.

De asemenea, i-a făcut să bea produse de curățenie de uz casnic ca pedeapsă dacă „vorbeau prea mult”, potrivit documentelor judecătorești.

Duncan le-a interzis copiilor ei să folosească baia, iar ei au fost forțați să urineze și să consume urina ulterior.

Aveau doar apă murdară dintr-o găleată pentru mop pentru a se spăla, au spus ei.

Tinerii le-au spus anchetatorilor că au fost supuși unor bătăi extreme, mama lor folosind prelungitoare, baghete pentru perdele și alți stâlpi metalici pentru a-i lovi. Iubitul ei, Terrell, l-a lovit adesea cu pumnii pe băiatul de 16 ani.

Copiii, care erau grav subnutriți când au evadat marți, au spus că au fost înfometați și hrăniți de una până la trei ori pe săptămână, supraviețuind cu sandvișuri făcute din muștar.

Articole asemănătoare

Back to top button