fbpx

Rusia pregătește un vaccin anti-COVID special pentru adolescenţi. Cum ar putea fi administrat

Rusia pregăteşte vaccinul anti-covid destinat în special adolescenţilor. Ministerul Sănătăţii a primit din partea Centrului Naţionale de Cercetare Gamaleya un pachet de documente necesare pentru înregistrarea noului vaccin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vaccinul aşteaptă aprobare de la Ministerul Sănătăţii. Anunţul a fost făcut chiar de ministrul Sănătăţii din Rusia, Alexei Kuznetsov. Acum, Ministerul Sănătăţii va analiza actele şi va decide dacă vaccinul special pentru adolescenţi va fi înregistrat, scrie observatornews.ro.

„Ministerul Sănătății din Rusia a primit un pachet de documente de la Centrul Național de Cercetare în Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya, necesare pentru înregistrarea unui vaccin COVID-19 pentru adolescenți, Gam-Covid-Vac-M. În conformitate cu procedura stabilită, documentele vor fi examinate și se va decide dacă vaccinul merită să fie înregistrat”, a declarat Alexei Kuznetsov, conform agenţiei de presă ruseşti TASS.

Acesta a mai precizat că în cazul în care vaccinul va primi o decizie favorabilă şi acesta va intra în producţie, adolescenţii vor fi vaccinaţi „exclusiv pe bază voluntară și cu condiția consimțământului părinților sau altor reprezentanți legali”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.[/box]

Articole asemănătoare

Back to top button