fbpx

Reacția lui Dmitri Peskov după refuzul fiului său de a merge pe front în Ucraina

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat joi reporterilor că refuzul fiului său de a se prezenta la biroul de înrolare militară a fost scos din context, transmite agenția rusă de presă TASS.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a adăugat că textul integral al conversației nu a fost publicat și că știe toate detaliile conversației chiar de la fiul său, Nikolai.

Amintim că gazda canalului de YouTube Popular Politics l-a sunat pe Nikolai Peskov, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, sub pretextul că ar fi un angajat al biroului militar de înregistrare și înrolare. Acesta a fost invitat la centrul militar pentru „mobilizare în armată”.

„Dacă știți că sunt domnul Peskov, ar trebui să înțelegeți cum nu ar fi corect să fiu acolo”, a răspuns Nikolai Peskov la cererea de a apărea la biroul militar de înregistrare și înrolare.

Menționăm că pezentatorii unui program de opoziție încearcă să contacteze copiii oficialilor de la Moscova pentru a demonstra că aceștia sunt privilegiați și carne de tun vor ajunge doar rușii care nu sunt unși de puterea de la Kremlin. De altfel, încă de la începutul războiului, presa de opoziție din Rusia a scris de mai multe ori că înalții demnitari și-au scos copiii în afara granițelor Rusiei.

Articole asemănătoare

Back to top button