fbpx

„Războiul” Trump-Twitter continuă! Rețeaua de socializare a blocat pentru 12 ore contul președintelui american în exercițiu

Twitter a blocat pentru 12 ore contul președintelui american în exercițiu. Totodată, mai multe mesaje publicat de Trump au fost șterse de administratori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Twitter a decis să elimine publicațiile în care actualul lider de la Casa Albă îndeamnă oamenii să protesteze, transmite Mediafax. La fel, a fost șters un filmuleț publicat de liderul american, dar și un mesaj în care se spune că vicepreședintele Mike Pence „este lipsit de curaj”.

Actualmente, în locul mesajelor șterse este afișată o notificare care arată că „acest Tweet nu mai este disponibil, deoarece a încălcat Reguli Twitter. Decizia vine după ce și alte rețelele de socializare, inclusiv YouTube și Facebook, au blocat un filmuleț publicat de Trump.

Deocamdată, ultimul tweet care a fost publicat de Trump datează cu 6 ianuarie, ora 22:13. Amintim că, anterior, mai multe mesaje scrise de Trump pe rețeaua de socializare au fost marcate mai multe mesaje electorale despre care se consideră că dezinformează.

De asemenea, au existat „tensiuni” între liderul american și Twitter și în primăvara anului 2020. Atunci, rețeaua de socializare a marcat câteva mesaje de pe pagina lui Trump, legate de alegeri, și a îndemnat utilizatorii să acceseze o altă pagină web pentru a se informa. La rândul său, Trump a scris că platforma încearcă să se implice în alegerile prezidențiale din SUA și că Twitter „sufocă libera exprimare”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

Congresul SUA a validat victoria lui Biden la alegeri. Reacția lui Trump

Stare de urgență pentru 15 zile la Washington după violențele de la Capitoliu. S-ar discuta demiterea lui Trump pe motiv de sănătate psihică

video | „Acesta nu e protest, ci o insurecție”. Biden se arată șocat de violențele de la Washington: Lumea se uită la noi

Articole asemănătoare

Back to top button