fbpx

Prima declarație a lui Putin după ce a intrat în autoizolare. Susține că zeci de persoane din anturajul său au COVID-19

Vladimir Putin a făcut prima declarație după ce a intrat în autoizolare. El afirmă că nu una sau două, ci zeci de persoane din anturajul său au COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful de la Kremlin a făcut dezvăluirea online, în cadrul summitului Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC), relatează TASS. Potrivit agenției, acesta ar urma să se mai afle câteva zile în izolare.

„Din păcate, am fost nevoit în ultimul moment să-mi amân vizita la Duşanbe. Îmi pare rău, însă acest lucru are legătură cu faptul că în anturajul meu apropiat au fost, după cum știți, depistate cazuri de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus. Nu este vorba despre unul sau doi, ci de câteva zeci de oameni. Acum sunt nevoit să respect câteva zile regimul de autoizolare, a declarat Putin.

Amintim că președintele rus este imunizat cu serul Sputnik V. Acesta a anunțat acum două zile, în cadrul unei discuții telefonici cu omologul său din Tadjikistan că ultima perioadă în anturajul său au fost depistate mai multe persoane bolnave de COVID-19. Luând în considerare acest fapt, Putin va participa la mai multe evenimente programate în regim online.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button