fbpx

Premieră mondială în SUA: Trei tați, înscriși în certificatul de naștere al unui copil. „Nu este mare lucru”

Un grup de homosexuali din California, SUA, a făcut istorie în 2017, când au devenit prima familie formată din trei tați. Mai mult, toți cei trei sunt, potrivit New York Post, înscriși în certificatul de naștere al micuțului Piper.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Povestea lor despre cum au reușit să depășească barierele sociale și să obțină împreună paternitatea va apărea într-o publicație scrisă de unul dintre bărbați. Aceasta urmează să vadă lumina tiparului pe 9 martie.

Ian și partenerii săi, Jeremy și Alan, nu consideră familia pe care o au neobișnuită. Bunăoară, în cartea „Trei tați și un copil”, autorul căreia este Ian Jenkins, se arată că „faptul că Piper are trei părinți nu este mare lucru. Eu am trei părinți – mama, tatăl și mama vitregă – și nimeni nu se gândește la asta”

Jenkins l-a cunoscut pe Alan Mayfield, care este doctor psihiatru, în timp ce își terminau rezidențele medicale în Boston. Cei doi au fost împreună timp de opt ani când Jeremy Hodges, care lucrează la un spital veterinar, a apărut în viața lor.

Deși totul a început de la prietenie, lucrurile au devenit rapid romantice.Pentru a deveni părinți, cei trei au cheltuit mai mult de 120.000 de dolari pentru taxe legale, contracte, teste, fertilizări și implantări, o amică de-a lor s-a oferit să doneze ovule, iar mamă surogat a fost o altă prietenă.

Mai complicate decât procedurile medicale repetate au fost cele legale. Fiecare dintre cei implicați în proces trebuiau fi semnatarii unui contract și urmau să aibă un avocat.

Tații, însă afirmă că efortul a meritat și că fiecare dintre ei are un anumit aport în ceea ce privește educația copilului. Spre exemplu, Alan este cel mai bun cititor de cărți, Jeremy este tatăl creativ, care face bombe de baie și prânzuri speciale pentru copii, iar Ian este bucătarul iscusit al familiei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button