fbpx

Pomul de Crăciun al „invincibilităţii” va fi instalat la Kiev. Se va alimenta de la un generator

Un pom de Crăciun al „invincibilităţii” va fi instalat în capitala ucraineană Kiev, a anunţat primarul Vitaly Klitschko, potrivit CNN.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bradul va avea o înălţime de 12 metri şi va fi „decorat cu lumini care economisesc energia”. Sistemul va fi alimentat de un generator.

În apropierea generatorului va fi instalat un punct de încărcare pentru ca oamenii să îşi poată alimenta telefoanele, iar după ce va trece Crăciunul, compania care a furnizat generatorul îl va dona forţelor armate ucrainene, potrivit postării lui Klitschko pe reţelele de socializare.

Bradul va fi amplasat în Piaţa Sfânta Sofia, iar decoraţiunile vor fi finanţate în totalitate de afacerile locale, scrie Mediafax.

Klitschko a mai spus că bradul va fi decorat la fel ca în „anii precedenţi” cu 1.000 de jucării, globuleţe albastre şi galbene şi 500 de porumbei albi donaţi de „Global Decor”. În brad va fi şi o stemă ucraineană, iar în jurul bazei vor fi amplasate steaguri ale ţărilor „care ajută Kievul să facă faţă provocărilor şi consecinţelor” războiului.

Marţi, Klitschko a anunţat că vor fi instalaţi brazi în tot oraşul, spunând că „nu-l putem lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul!”.

Pomii nu vor avea instalaţii luminoase, având în vedere problemele pe care le întâmpină reţeaua ucraineană din cauza bombardamentelor ruseşti.

Articole asemănătoare

Back to top button