fbpx

Poliția a fost chemată la casa lui Harry şi Meghan Markle din California de nouă ori în ultimele luni

Poliţia a fost chemată la de nouă ori în nouă luni la reşedinţa ducilor de Sussex din sudul statului California. Biroul şerifului din comitatul Santa Barbara a răspuns apelurilor listate ca solicitări telefonice, activări de alarmă şi infracţiuni asupra proprietăţii. Cuplul şi-a exprimat temerile legate de securitatea sa în interviul exploziv cu Oprah Winfrey din luna martie, scrie Mediafax.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliţia a fost chemată la de nouă ori în nouă luni la reşedinţa ducilor de Sussex din sudul Californiei, potrivit cifrelor oficiale publicate joi, relatează The Guardian.

Biroul şerifului din comitatul Santa Barbara a răspuns apelurilor listate ca solicitări telefonice, activări de alarmă şi infracţiuni asupra proprietăţii, de când Harry şi Meghan s-au mutat în casa din Montecito, în iulie anul trecut, împreună cu fiul lor de un an, Archie.

În iulie, ofiţerii au fost chemaţi de patru ori, cu un apel listat ca solicitare telefonică, iar altele au fost etichetate „activări de alarmă”, toate având loc la primele ore ale dimineţii, conform datelor obţinute în conformitate cu legile privind libertatea de informaţii de către agenţia de ştiri PA Media.

Un apel telefonic din august este listat drept „incident cu prioritate”, iar o nouă alarmă a avut loc în noiembrie.

La 16:13 în Ajunul Crăciunului de anul trecut, adjuncţii şerifului au fost chemaţi după ce un bărbat ar fi pătruns ilegal pe proprietate. Cel mai recent apel s-a înregistrat pe 16 februarie 2021, la 02:21 dimineaţa, şi este listat ca activare a sistemului de alarmă.

Cuplul şi-a exprimat temerile legate de securitatea sa în interviul exploziv cu Oprah Winfrey din luna martie.

Meghan, care este însărcinată pentru a doua oară, a spus că a trimis scrisori familiei regale britanice cu rugămintea de a nu li se retrage serviciul de pază, avertizând că se confruntă cu ameninţări cu moartea.

Harry a spus că nu s-a gândit niciodată că va rămâne fără serviciile de securitate finanţate de contribuabilii din Marea Britanie după ce a decis să renunţe la îndatoririle regale. „M-am născut în această poziţie. Am moştenit riscul. Aşa că a fost un şoc pentru mine,” a spus el

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button