fbpx

Pagina de YouTube a Senatului României, blocată. De vină s-ar face o funcționară care transmite mesaje anti-vaccin

Ședințele Senatului României nu vor mai putea fi transmise în direct pe Youtube. Contul a fost blocat pentru șapte zile, după mai multe atenționări, deoarece Diana Șoșoacă a transmis mesaje anti-vaccin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Înregistrările de pe canalul de sunt în continuare disponibile, dar instituția nu mai poate adăuga transmisii live deocamdată. Platforma a mai avertizat instituția și anterior că riscă închiderea contului din cauza mesajelor senatoarei, deoarece aceasta promovează nepurtarea măștii și nerespectarea măsurilor sanitare.

Reprezentanții senatului menționează că fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube și în care erau transmise mesaje în cauză, transmite libertatea.ro. De menționat este și faptul că Șoșoacă este cunoscută peste Prut pentru acțiuni ce ține de promovarea non-vaccinării.

Bunăoară Recent, Diana Șoșoacă a intrat în atenția procurorilor după ce a blocat echipa mobilă care urma să vaccineze 12 persoane netransportabile din localitatea ieșeană Răchiteni. Aceasta, însă, afirmă că sătenii i-au cerut să intervină.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button