fbpx

O femeie însărcinată ar fi fost ucisă de talibani sub privirile familiei. Mărturiile înfricoșătoare ale rudelor

O femeie însărcinată din Afganistan ar fi fost ucisă de talibani. Familia relatează că totul s-a întâmplat sub privirile celor apropiați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc în regiunea Ghor, iar femeia ar fi fost înjunghiată mortal. Conform libertatea.ro, care citează CNN și BBC, aceasta se afla în a opta lună de sarcină și lucra la o închisoare locală.

Tragedia a avut loc pe 4 septembrie. Oficialii talibani neagă orice implicare și spun că vor investiga acest incident, în timp ce familia vrea ca persoanele vinovate să fie pedepsite.

Apropiații povestesc că trei bărbați înarmați ar fi dat buzna în locuință și i-ar fi legat pe toți. Apoi aceștia ar înjunghiat-o pe femeie. „Ne-au ucis mama în fața ochilor noștri. Au ucis-o cu un cuțit”, spune feciorul ei.

Mai mult, membrii familiei au transmis jurnaliștilor și fotografii cu femeia decedată. Detaliile, însă, rămân incerte, deoarece mai mulți dintre localnici se tem să vorbească, fiind speriați de militanți talibani, iar feciorul femeii afirmă că dacă nu se face nimic apropiații ei „s-ar putea să ia lege în propriile mâini”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button