fbpx

O adolescentă a doborât recordul de 100 de milioane de urmăritori pe TikTok. Câți bani câștigă?

La doar 16 ani, Charli D’Amelio, a depăşit pragul de 100 de milioane de urmăritori. Şi asta după ce atinsese pragul de 50 de milioane în aprilie.

D’Amelio este prima TikTok-eriță care este urmărită de o comunitate de peste 100 de milioane de oameni, chiar dacă, cu doar câteva zile în urmă, peste 600.000 de fani au părăsit-o după ce Charli şi sora ei au dat dovadă de lipsă de respect faţă de bucătarul care le-a gătit cina într-un reality show de pe Youtube.

Incidentul cu fanii a fost aplanat după ce Charli şi-a cerut scuze şi a promis că se va purta mai bine pe viitor. După care a venit vestea că a trecut de 100 de milioane de urmăritori.

Postările tinerei adună zeci de milioane de like-uri și vizualizări, ceea ce o face pe Charli cea mai populară creatoare de conținut de pe TikTok. Toate postările sale au adunat la un loc 7,9 miliarde de like-uri.

La asemnea cifre şi veniturile sunt pe măsură. Revista Forbes a estimat că tânăra a încasat anul trecut, când avea doara șase milioane de urmăritori, peste patru milioane de dolari.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button