fbpx

Magazine, localuri teatre și mobilitate urbană. Clasamentul celor mai mișto străzi din lume

Clasamentul celor mai mișto străzi din lume a fost realizat de Time Out, o platformă dedicată călătoriilor, care conține informații despre atracții turistice urbane. Prima în listă este o locație din Canada, fiind urmată de străzi din orașele spaniole,  portugheze, engleze, americane și asiatice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Smith Street din Melbourne, Australia, se află în capul listei. Este o stradă cunoscută pentru magazinele și localurile amplasate în preajmă, dar și pentru spații unde se cântă live.

Locul doi îl deține bulevardul Passeig de Sant Joan din Barcelona, Spania, relatează libertatea.ro, citând BBC. El a devenit celebru pentru mobilitate, piste pentru bicicliști, trotuare largi, spații verzi și locuri destinare activităților culturale. De menționat este că acolo curioșii găsesc și celebra Mercat de lAbaceria.

Pe a treia poziția s-a clasat South Bank din Londra, Marea Britanie. Pe această arteră a capitalei engleze se află Teatrul Național din Londra și Globul lui Shakespeare. La fel, strada este cunoscută pentru priveliștile sale uimitoare către Catedrala Saint Paul și localurile din zonă.

Printre primele zece poziții se mai află strada San Isidro din Havana, Cuba; Sunset Boulevard din Los Angeles, SUA; Witte de Withstraat din Rotterdam, Olanda; Rua Tres Rios din Sao Paulo, Brazilia; Haji Lane din Singapore, Rua Rodrigues de Faria din Lisabona, Portugalia și Calle Thames din Buenos Aires, Argentina.

Articole asemănătoare

Back to top button