fbpx

„Jeff Bezos să o mănânce pe Mona Lisa”. Petiția online, semnată de peste 12.000 de persoane

Peste 12.000 de persoane din mai multe colțuri ale lumii au semnat o petiție online prin care cer ca Mona Lisa să fie procurată de omul de afaceri Jeff Bezos. Solicitarea, însă nu se oprește doar la achiziționarea tabloului, internauții solicitând ca CEO Amazon să o mănânce.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nimeni nu a mâncat Mona Lisa și simțim că Jeff Bezos trebuie să ia atitudine și să facă acest lucru”, au scris inițiatorii în descriere petiției.

De menționat este că petiția a fost lansată încă acum un an. Totuși, se pare că ea a devenit virală în ultimele zile și devine tot mai populară în mediul online.

Jeff Bezos este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Conform topului miliardarilor, acesta se clasează pe primul loc în listă și are avere de peste 200 de miliarde de dolari.

Prețul celebrului tablou este incert. În 1962 pictura a fost asigurată cu sumă record, echivalentă actualmente cu 850 de milioane de dolari, iar o altă lucrarea a lui Leonardo da Vinci s-a vândut în 2017 cu 450 de milioane de dolari. Chiar și așa, puțin probabil să poată procura cineva opera de artă.

Articole asemănătoare

Back to top button