fbpx

Încă un challenge periculos pe TikTok! Un copil era la un pas de moarte după ce a înghițit bile magnetice

Un copil de 11 ani din Anglia a ajuns la spital după ce a înghițit cinci bile magnetice. Minorul a fost internat în stare gravă și a suportat două intervenții, iar mama sa afirmă că totul s-a întâmplat din cauza unui challenge pe TikTok.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inițial doctorii bănuiau apendicită. În timpul examinărilor, însă, o bilă a fost atrasă de instrumentele metalice prin intermediul cărora se realizau investigațiile.

În cadrul primei intervenții copilului i-au fost scoase trei bile. Ulterior, a avut loc o altă operație, care a durat șase ore. Conform Digi24, cu referire la publicația britanică The Independent, în timpul ei, medicii au fost nevoiți să taie cinci centimetri din intestin pentru a scoate magneții rămași în corpul copilului.

Mama băiatului a relatat pe rețelele de socializare că fiul său ar fi răspuns unei provocări pe TikTok în care utilizatorii aplicației se prefac că își fac piercing la limbă. Ea a mai dezvăluit că profesorii au observat la mai mulți copii de la școala unde învață feciorul său bile similare și a îndemnat părinții să își monitorizeze odraslele, menționând că doctorii i-au spus că este vorba despre al cincilea caz de acest gen.

Articole asemănătoare

Back to top button