fbpx

Germania: Mai mulți români ar fi încasat alocații în valoare de 733 de mii de euro pentru copii pe care nici măcar nu-i au

Șase români stabiliți în Germania, care au încasat ilegal de la statul german alocații pentru creșterea copiilor în valoare de 733.000 de euro, sunt judecați acum pentru fraudă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei șase români – cinci bărbați și o femeie – cu vârstele cuprinse între 24 și 41 de ani, au încasat în mod fraudulos diferite sume de bani sub formă de alocații între aprilie 2013 și august 2020, când au fost descoperiți de autorități, transmite digi24. 

Românii au falsificat documente și au încasat sume pentru copii care nici măcar nu există în realitate. Astfel, ei și-au asigurat un venit constant 7 ani la rând. Procesul a început săptămâna aceasta, la Koln.

Aceleași persoane sunt cercetate pentru fraudă și într-un alt dosar. De data aceasta, ei ar fi încasat ilegal 148.000 de euro, reprezentând sprijin financiar pentru familii afectate de coronavirus. Autoritățile au stabilit că și această sumă a fost încasată în baza unor documente false. Acest proces va începe pe data de 22 septembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button