fbpx

foto, video | Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie, în timpul filmărilor unui film

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit, după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, pe un platou de filmare din New Mexico. Poliția a anunțat că actorul a descărcat pistolul în timpul filmărilor pentru western-ul „Rust”, a cărui acțiune se petrece în secolul al XIX-lea, transmite observatornews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit BBC News, femeia ucisă se numește Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, și lucra ca director de imagine, iar bărbatul rănit este Joel Souza, de 48 de ani, regizorul filmului.

Femeia a fost dusă la spital, dar a murit din cauza rănilor, iar Joel Souza primește îngrijiri de urgență la Christus St. Vincent Regional Medical Center

Incidentul a avut loc la Bonanza Creek Ranch, iar producția filmului a fost oprită.

Poliția din New Mexico a anunțat că ancheta rămâne deschisă și că nu au fost încă depuse acuzații în legătură cu incidentul, martorii fiind în continuare audiați. Anchetatorii au fost trimiși la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50, după ce au primit un apel de urgență care anunța împușcături pe platoul de filmare.

Alec Baldwin, în lacrimi după incidentul mortal

Potrivit ziarului local Santa Fe New Mexican, Alec Baldwin ar fi fost văzut plângând, în afara biroului șerifului local.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului „Rust”.

Cine era Halyna Hutchins

Potrivit site-ului ei personal, Halyna Hutchins era din Ucraina și a crescut într-o bază militară din Cercul Arctic. A studiat jurnalismul la Kiev și filmul în Los Angeles, fiind numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

A fost directorul de imagine pentru filmul de acțiune din 2020 Archenemy, regizat de Adam Egypt Mortimer. „Sunt atât de trist că am pierdut-o pe Halyna. Și atât de înfuriat că acest lucru se poate întâmpla pe un platou de filmare. Era un talent strălucit, care era absolut dedicat artei și filmului”, a spus domnul Mortimer într-un tweet.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button