fbpx

foto |  Ucraina: Mai mulţi răniţi în urma unor tiruri cu rachete asupra oraşelor Kiev şi Harkov

Mai multe persoane au fost rănite în urma unor tiruri cu rachete lansate marţi dimineaţa asupra capitalei ucrainene Kiev şi a oraşului Harkov (est), unde o clădire rezidenţială a fost parţial distrusă, au anunţat autorităţile din cele două localităţi, relatează AFP, citat de Agerpres.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform datelor preliminare, mai mulţi copii şi o femeie au fost răniţi la Harkov, a anunţat Serghei Bolvinov, şeful departamentului de investigaţii al oraşului, pe reţeaua Telegram.

„În urma bombardamentului din această dimineaţă, o parte dintr-un bloc de apartamente a fost complet distrusă. Echipele de salvare încearcă acum să caute printre dărâmături după persoane care ar putea fi prinse dedesubt”, a declarat primarul din Harkov, Igor Terehov.

Această prezentare necesită JavaScript.

La Kiev, „o victimă a fost spitalizată de serviciile de urgenţă în cartierul Solomianskii”, a anunţat primarul Vitali Kliciko.

Vehicule şi clădiri au fost cuprinse de flăcări în urma loviturilor, a spus el pe Telegram.

Administraţia militară de la Kiev a raportat un alt rănit în cartierul Sviatoşinski.

Mai multe regiuni ucrainene s-au aflat sub alertă marţi dimineaţă, iar rezidenţii au fost nevoiţi să se adăpostească după ce forţele armate au raportat tiruri de rachete.

Atacurile asupra teritoriului ucrainean s-au intensificat de la începutul anului.

Articole asemănătoare

Back to top button