fbpx

foto | O furtună de zăpadă puternică a blocat Washingtonul. Joe Biden a avut probleme la coborârea din avion

Joe Biden a aterizat cu Air Force One la Washington pe o furtună de zăpadă care a blocat capitala Statelor Unite. Președintele american a reușit să părăsească avionul abia după jumătate de oră, după ce personalul de la aeroport s-a luptat să ducă scările până la ușa aeronavei. S-a întors la Casa Albă cu mașina, pentru că pe o așa vreme ar fi fost periculos cu elicopterul, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Joe Biden s-a întors luni la Casa Albă după vacanța sa din Delaware, în timpul unei ninsori puternice în Washington DC care a făcut personalul aeroportului să se chinuie la pregătirea pistei de aterizare pentru Air Force One, potrivit NBC News.

La un moment dat, scara pe care trebuia să coboare Biden s-a blocat în zăpadă iar președintele și personalul său au trebuit să aștepte jumătate de oră pentru a pleca.

Câteva camioane cu remorcă au derapat și au blocat șoselele, forțând sute de oameni să rămână blocați în mașini.

Fără să poată folosi elicopterul pe o astfel de vreme, coloana oficială de mașini a președintelui american a trebuit să se miște încet pe străzile acoperite de zăpadă. Coloana a fost nevoită să evite ruta obișnuită și s-a mișcat cu aproape 30 de km pe oră.

Casa Albă a trebuit să anuleze conferința de presă zilnică. Birourile federale din regiunea DC sunt închise luni și doar personalul de urgență este prezent la muncă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button