fbpx

foto | „Marea relaxare” din Marea Britanie. Pub-urile s-au umplut, iar la magazine au fost cozi de sute de oameni

Restricțiile anti-COVID au fost relaxate în Marea Britanie, după 4 luni. Astăzi s-au deschis barurile, pub-urile, saloanele de înfrumusețare și sălile de sport în Anglia. Mai multe restricții au fost relaxate și în Irlanda de Nord, Scoția și Țara Galilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primii clienți au apărut încă de la miezul nopții, iar în fața multor localuri și magazine s-au format cozi de sute de oameni, scrie digi24.ro.

Premierul Boris Johnson, care promisese că vă sărbători relaxarea într-un pub, la o halbă de bere, a amânat momentul din cauza morții prințului Philip. El a decis însă să se tundă.

Decizia redeschiderii vine în contextul în care campania intensă de vaccinare a dus la o scădere importantă a infectărilor, iar regatul va ajunge curând la imunitate colectivă.

„Am marea plăcere să vă anunț că Greyhound Inn din Warslow s-a redeschis! Iată! Oriunde vă aflați astăzi, orice ați face și cel mai important, indiferent cu cine sunteți, sperăm să aveți parte de viață socială”, a spus proprietarul unui local.

„Fetelor, iată cum arată un pahar cu bere! Pahare adevărate!” – așa și-a întâmpinat o chelneriță clientele într-un pub.

Oamenii care au mers astăzi prin magazinele cu produse neesențiale spun că s-au saturat să-și facă doar online cumpărăturile și că nu se tem de aglomerație.

„N-am mai stat la coadă la magazin până acum”, spune o femeie.

 

Foto> Profimedia
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button